Herculeksen joukkue kasaantuu aikataulun mukaan. Vuosittain ryhmään on liittynyt Kolmosen parhaimmistoon kuuluneita pelaajia, joista moni on sittemmin tehnyt läpimurtonsa Kakkosessa viimeistään toisella kaudellaan. Viime kaudella mm. Jesse Kilpeläinen ja Taneli Kohonen osoittivat olevansa heti ensimmäisellä Kakkosen kaudellaan tärkeitä pelaajia joukkueelle. Aiemmilta kausilta on olemassa samanlaisia esimerkkejä.

Tällä kertaa Kolmosesta Herccuun nousee vasta 17-vuotias Oskari Haanpää. Useat hyökkäävät roolit kentällä omaksuva nuorukainen on taitava ja yllätyksellinen pelaaja, jolla on valtava halu ottaa seuraavia askelia urallaan. Haanpään harjoittelu toteutuu Herculeksen lisäksi toisen asteen tavoitteellisille jalkapalloilijoille suunnatussa OFA:ssa. Viime kaudella nuorukainen pelasi AC Oulu/2:ssa, jossa teki 7 maalia.  

Talvikaudella 2018 nuori torniolainen laituri Aleksi Isomäki valmistautui uransa ensimmäiseen Veikkausliigakauteen PS Kemin paidassa. Vakava jalkavamma lopetti pelaajan kauden ennen kuin sarja ehti edes käynnistyä. 1999-syntynyt Isomäki päätti palata toipumisen jälkeen kotikaupungin tuttuun seuraan, joten kaudet 2019 ja 2020 hän pelasi TP-47:ssä Kolmosta. Muutto Ouluun ja polte ottaa taas seuraava askel jalkapallon parissa ohjasi laitapelaajan kaudeksi 2021 JS Herculekseen. Juoksuvoimainen Isomäki pelasi kuluneen kauden laitapuolustajana, joten jälleen päävalmentaja Isokankaalla on käsissään uusi monikäyttöinen pelaaja.

”Joukkueella ei ollut esimerkiksi viime kaudella Kohosen lisäksi yhtään varsinaista laituria, joten näiden sopimusten myötä me saadaan hyökkäyspelaamiseen lisää vaihtoehtoja. Lisäksi molemmilla on vahvuuksia, jotka mahdollistavat muidenkin pelipaikkojen pelaamisen. Vaikka pelaajien taustat ovat monilta osin erilaiset, yhteistä on se, että he haluavat olla tulevalla kaudella parempia kuin aiemmin ja ovat valmiita tekemään sen eteen töitä. Se on olennaista.” Isokangas päättää.

SOPIMUSPELAAJAT (7.12.)

 • Aki Peltokorpi
 • Santeri Kouva
 • Taneli Kohonen
 • Jesse Kilpeläinen
 • Timi Voutilainen
 • Onni Heikkinen
 • Jaakko Hanhineva
 • Kristian Heinolainen
 • Samuli Leppälä
 • Aleksi Isomäki
 • Oskari Haanpää