Hercules jatkaa Kakkosen koitoksiaan sunnuntaina Kuopiossa, kun isäntänä toimii KuFu98. Sarjan lähestyessä loppuaan panokset kovenevat ja Herculla olisi voitolla mahdollisuus napata kärkipaikka, ainakin hetkeksi.

Isäntäjoukkue KuFu98 on sarjassa viidentenä 23 pisteellä. Pelaajisto koostuu pääasiassa KuPS:n akatemian pelaajista ja aktiivinen pelitapa on aiheuttanut paljon haasteita vastustajille pitkin kautta. Hyvät suoritukset ovat oma osoitus KuPS:n loistavasta pelaajatuotannosta. Onnistujia on löytynyt laajalta rintamalta ja kokoonpanot ovat osin vaihdelleet emäseurankin tarpeiden mukaan.

Herculesin lähtökohdat otteluun ovat herkulliset. Syksyn hyvät otteet nostivat Hercun takaisin kärkikahinoihin ja samalla sarjakärki JIPPOn pahimmaksi ja käytännössä ainoaksi uhkaajaksi. Kuopion reissu on Herculesin viimeinen varsinainen vieraspeli. Ennen kolmea viimeistä kierrosta Herculesin ero kärkipaikkaan on vain kaksi pistettä. Valmistautuminen otteluun on sujunut hyvin ja kokoonpanon tilanne on melko hyvä. Lisää ratkaisijoitakin on syksyn mittaan löytynyt. Kuvassa patsastelee edellisessä ottelussa avausmaalinsa Kakkosessa tehnyt Jesse Kilpeläinen. Varmana poissaolona on pelikiellossa oleva hyökkääjä Pekka Welling. Lisäksi pelaajistossa on normaali syksyn tilanne, missä pieniä vaivoja parannellaan ja lopullinen kokoonpano selviää pelipäivänä.

”Mielenkiintoinen loppukausi edessä! Peli kerrallaan mennään.”

”Haastava vieraspeli on edessä. KuFu on näyttänyt aiempina kausina, kuinka vaikea vastustaja se on”, päävalmentaja Mikko Isokangas miettii.

Herculesin valmistautuminen otteluihin on koko kauden edennyt päivä ja ottelu kerrallaan. Vaikka niiltä osin asiat eivät muutukaan, ei loppukauden peleistä voisi juuri enempää toivoa. Haastavan KuFu98-vierasottelun lisäksi edessä on vielä kauden kolmas paikallisottelu OLS:a vastaan ja sarjan päättävä kotipeli FC Kiiston isäntänä. Pelit ovat jo yksittäisinä tapahtumina kiinnostavia, mutta tiukka taistelu sarjan ykköspaikasta lisää mielenkiintoa entisestään.

KuFu98 – Hercules su 18.10 klo 19.15