Hercules palaa Castreniin 

Hercules pelaa pitkästä aikaa tutulla kotikentällään, kun sunnuntaina 4.10.klo 14:00 alkavaan peliin Castreniin saapuu JJK  Jyväskylästä. Edellisestä Castrenin ottelusta on vierähtänyt jo kaksi kuukautta. Molemmat joukkueet ovat vielä tiukasti mukana taistelussa sarjan kärkisijoista, joten odotettavissa on vauhdikas kamppailu pisteistä.

JJK on pelannut tuloksellisesti hyvin läpi kauden, lukuun ottamatta huonoa elokuun jaksoa. Tällöin jyväskyläläiset hävisivät kaikki neljä otteluaan ja sarjasijoitus valahti hetkellisesti. Tämän putken lisäksi tappioita ei kuitenkaan ole joukkueelle tullut ja parhaana yksittäisenä tuloksena voitaneen pitää voittoa sarjakärki JIPPO:sta. JJK on nuorekas joukkue, vaikka mukana on sopivasti kokeneitakin pelaajia. JJK:n sisäisen maalipörssin kärjessä on Robin Saastamoinen 8 maalillaan.

Herculesin lähtökohdat otteluun ovat hyvät. Alla on komea voitto JBK:sta hyvän esityksen päätteeksi. Kokoonpanotilanne näyttää myös lupaavalta.

”Meillä on loistavat asetelmat otteluun. Peli kerrallaan mennään kauden loppua kohti”,  päävalmentaja Mikko Isokangas pohtii. ”Valmistautuminen otteluun on sujunut suunnitellusti.”

Sarjatilanne Hercun kannalta on herkullinen, kaksi pistettä sarjaa johtavan JIPPO:n takana. Myös JJK  kärkkyy vielä kärkisijoja rästiotteluiden ansiosta. Kakkostila on Herculesille hyvä paikka hyökätä kauden loppuihin peleihin. Toisaalta JIPPO on etulyöntiasemassa etukäteen helpommalla loppuohjelmallaan, kun sarjaa on jäljellä enää neljä ottelua.

Hercules – JJK Jyväskylä su 4.10 klo 14 Castren. Liput 5 €.

TERVETULOA!