Syksyn edetessä panokset kasvavat. Kakkosen C-lohko on ollut läpi kauden tasainen ja edelleen sarjataulukon molemmissa päissä riittää kaikilla joukkueilla reilusti pelattavaa. Hercules on hivuttautunut hyvillä otteillaan takaisin kärkikahinoihin ja seuraavana haasteena vierasottelussa odottaa vahva JBK.

JBK on sarjassa ennen viikonlopun otteluita neljännellä sijalla, vain kolme pistettä kärkeä ja pisteen Herculesia jäljessä. Puolustuksen johtohahmona toimii kokenut Pavle Milosavljevic, jolla meriittejä riittää ylemmiltäkin sarjatasoilta. JBK:n sisäistä maalipörssiä johtaa Kevin Larsson kuudella osumalla.

Kotijoukkue on isolta osin Herculesille tuttu. Vahvuudet ovat tiedossa ja valmistautuminen pitää onnistua hyvin pisteille päästäkseen. JBK:n ottelut ovat olleet vähämaalisia, joten Herculta vaaditaan tarkkuutta ja terävyyttä ratkaisutilanteissa molemmissa päissä.

”Viime viikkojen tavoin olemme ottelua lähestyneet.”

”Puolustuspeli on toiminut edellisissä peleissä hyvin ja pienin kehitysaskelin pyritään etenemään myös muilla osa-alueilla”, päävalmentaja Mikko Isokangas pohtii.

Kokoonpanotilanne on Herculesilla hyvä, eikä pitkäaikaisten loukkaantumisten lisäksi ole muita poissaoloja tiedossa. Herculesilla on jäljellä vielä viisi ottelua. Sarjatilanne on kutkuttava, kun kärkisijaan on eroa vain kaksi pistettä.

JBK – Hercules su 27.9 klo 17