Kemi City FC sai toivomansa revanssin, kun se kaatoi kotonaan Herculesin 4-1 (1-0). Hercules oli voittanut molemmat kauden aiemmista kohtaamisista, mutta kotikentällä Kemi kykeni hyvän puolustuspelin lisäksi käyttämään maalipaikkansa tehokkaasti.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli vielä hyvin Herculesin hallussa. Pallollinen peli oli reilusti kotijoukkuetta edellä, eikä kemiläiset kyenneet luomaan vaaratilanteita Aleksanteri Patrosen vartioimalle Herccu-maalille. Vaikka vieraiden syöttöpeli ajautui usein tehottomaksi, avautui Herculesille silti hyvät mahdollisuudet tehdä ottelun avausmaali. Jakson paras maalitilanne avautui Taneli Kohoselle 10. minuutilla. Pekka Wellingin syöttö maalin edustalle avasi tyhjän maalin, mutta Kohosen kurotus ei aivan riittänyt johto-osumaan.

Kotijoukkueen ensimmäinen painostusjakso avautui aivan puoliajan lopulle kulmapotkujen muodossa. Ensimmäisen tilanteen Hercules onnistui siivoamaan maaliviivalta, mutta tästä seuranneesta uudesta kulmasta syntyi avausmaali. Etualueelle annetun kovan kierteisen keskityksen puski sisään Obioha Samson Ebuka.

Toisen puoliajan alku noudatti ensimmäisen kaavaa. Hercules sai hyvän startin, mutta maaliin asti yritykset eivät päätyneet. Tunnin kohdalla Kemi rankaisi kulmapotkusta toistamiseen. Tällä kertaa keskitys annettiin löysempänä, mutta Kemin Chinonso Edeh kykeni silti riittävän terävään puskuun.

Viisi minuuttia myöhemmin Hercules onnistui kavennuksessaan. Pekka Welling kaadettiin 16- alueella ja Muritala Adeniran tykitti pallon rankkarista sisään. Tapahtumasta muodostui myös erimielisyyksiä, kun Wellingin kaatanut Aleksi Räihä ei selvän oloisesta tilanteesta huolimatta saanut toista varoitustaan.

Vain hetki myöhemmin Kemi nousi uudelleen kahden maalin johtoon. Korkean puolustuslinjan taakse pelatun pallon maalivahti Patronen luki oikein, mutta ei saanut jalallaan tarpeeksi isoa osumaa purkaakseen tilannetta. Kemi Cityn Sasa Jovovic laukoi pallon taidokkaasti tyhjään maaliin.

Hercules pyrki löytämään keinot vielä peliin mukaan pääsemiseksi, mutta painostuksesta huolimatta vaaralliset maalitilanteet jäivät vähiin. 81. minuutilla Obioha Samson Ebuka lisäsi kemiläisjohdoksi 4-1 illan komeimman sommitelman päätteeksi.

Molemmat joukkueet saivat vielä mahdollisuutensa kaunistella lukemia loppuhetkillä, mutta selvä 4-1 kotivoitto jäi tulostaululle.

Herculesille tappio oli karvas tasaisessa sarjassa. Vaikka hyökkåyspeli ei ollut alati vaarallista, olisi varsinkin ensimmäisen puoliajan hallinta pitänyt pystyä kääntämään myös tulokseksi. Toisella puoliajalla peli painui entistä enemmän Kemin kenttäpuoliskolle, mutta myös kotijoukkue onnistui paremmin pallollisessa pelissään luoden näin vaaratilanteita.

Hercules jatkaa otteluitaan lauantaina 12.9 Raatissa. Tällöin varsinaisena superlauantaina on tarjolla ensin B-poikien SM-sarjan Tervarit – Honka klo 14 ja tätä seuraa paikallisottelu Hercules – OLS klo 17.