RFA -ottelu pelataan Haukiputaalla

Herculesin Kakkonen jatkuu lauantaina kotiottelulla, kun vastaan saapuu RFA Rovaniemeltä. Ottelu pelataan Haukiputaan keskuskentällä osana yhteistyötä seurayhteisöön kuuluvan Haukiputaan Pallon kanssa.

Kauden ensimmäinen kohtaaminen Rovaniemellä päättyi 1-1 tasapeliin. Aktiivinen rovaniemeläisryhmä oli alussa terävämpi ja Herculesin tasoitus jäi loppuhetkille. RFA kykeni sekoittamaan vieraiden peliä ja oman pelirytmin ollessa muutenkin hukassa, oli piste tuomisena lopulta kelvollinen saalis. Rovaniemeläisten farmisopimus RoPS:n kanssa jättää aina arvailuja kokoonpanosta vastustajalle, joten hyvän nuoren rungon lisäksi jalkeille irtoaa aina kova joukkue. Hercules on valmistautunut otteluun harjoittelemalla viikon Haukiputaalla. Varsinkin luonnon nurmeen on haluttu saada paras mahdollinen tuntuma. Lopullisen kokoonpanon suhteen on vielä kysymysmerkkejä, mutta varmuudella sivussa ovat Miika Lammela ja Pekka Welling.

HauPa-kasvatti Samuli Hölttä odottaa lauantain ottelua innolla. ”Onhan se kyllä todella mukava palata pelaamaan Haukiputaalle. Toivottavasti kelit suosivat edes jonkin verran, niin yleisöäkin saapuisi runsaasti paikalle.”Peliin pitää nyt todellakin keskittyä ja saada oma peli käyntiin heti alusta. Rovaniemeläiset on aina kova vastustaja ja mikään ei tule ilmaiseksi,” kommentoi vakuuttavia otteita alkukaudesta esittänyt Hölttä.

Hercules – RFA la 15.8 klo 17 Haukiputaan keskuskentällä.