Herculesin kausi Kakkosessa jatkuu lauantaina Kemi City FC:a vastaan. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Heinäpään tekonurmella. Siirtoa tehtäessä on haluttu ottaa huomioon viikonloppuna pelattava Terwaturnaus. Turnauksen lomassa pelattava ottelu antaa junioreille oivan mahdollisuuden nähdä myös tasokkaan miesten ottelun.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Hercules oli vieraitaan parempi 2-0 lukemin. Tällöin Herccu pääsi pelaamaan yli puolet ottelusta miesylivoimalla kemiläisten saatua ulosajon. Vieraiden pelejä on myös viime aikoina värittänyt tunteiden kuumeneminen ja lauantain ottelussa Kemillä on peräti kolme pelaaja pelikiellossa. Kemi City FC:n pelaajistossa on muutenkin ollut vaihtuvuutta alkukauden ajan. Viime viikkojen aikana on ulkomaalaisvahvistusten osalta ollut lähtijöitä ja tulijoita. Kemi tiedetään haastavaksi vastustajaksi aina, mutta valmistautuminen omaan tekemiseen nousee nyt entistä isompaan asemaan. Vierailijoiden peli on ailahdellut, mutta arvaamatonta se on myös positiivisessa merkityksessä.

Herculesin terveystilanne on hyvä. Miika Lammela on vielä sivussa pitkäaikaisloukkaantuneen Haris Dzuhon ohella, mutta muuten Hercut pääsevät liikkeelle täydellä miehistöllä. Makea voitto paikallisvastustaja OLS:sta paransi Herculesin asemia sarjassa muiden kärkijoukkueiden kompastellessa omissa otteluissaan. Tasaisessa sarjassa Hercules majailee heti JIPPOn perässä toisena. Pelillisesti Hercules etsii vielä parhaimpaansa, mutta suoritukset ovat olleet tasaisia ja ehjiä. Kemi City FC:n tilanne on sarjataulukossa tukalampi, mikä takaa varmasti taistelevan joukkueen Heinäpään kohtaamiseen.

Hercules – Kemi City FC la 8.8.klo 17 Heinäpää tn.