HERKUSTON TAPAHTUMA(T) NJETWORK INN:IIN

Hercules ja SocFri Oy ovat sopineet Herkuston tapahtumien järjestämisestä Njetwork Inn:n tiloissa Isokatu 56:ssa. Ensimmäinen Herkuston tapahtuma pidetään lauantaina 8.8.2020 klo 15:00 alkaen.

Alkuperäinen idea oli järjestää tapahtumat otteluiden välittömässä läheisyydessä, kunnes Njetwork Inn:in isäntä Jan Schmidt (kuvassa oikealla) kuuli ohikulkiessaan järjestelysuunnitelmista. Noh, nopeasti oltiin yksimielisiä siitä, että kun verkostumiseen räätälöidyt tilat ovat jo valmiit ja ottelupaikkaan nähden suhteelisen lähellä saatavilla, niin eiköhän laitetan hynttyyt yhteen ja unohdetaan ainakin tällä kertaa telttojen virittelyt (vaikka leireily on aina mukavaa!). Heinäpään ja Castrenin oheistilat kun eivät ole ihan ideaalit verkostumistapahtumien järjestämiseen. Eli summasummarum, lauantaina Herkuston tapahtuma no:1 pidetään Njetworking Inn:ssä, siitä tallustellaan porukalla (ehkä Heinäpään oluttuvat kautta limpparilla pistäytyen) Heinäpään tekonurmelle katsomaan Hercules – Kemi City FC Kakkosen peliä. Heinäpäässä pyörii paljon junnuja TerwaTurnauksen myötä, joten kunnon karnevaalimeininkiä siis luvassa!

Pienestä siirtymästä (ja mahdollisista mutkista matkalla) johtuen tapahtuma aloitetaan tuntia suunniteltua aikaisemmin elikkä klo 15:00.

PS. Mikkoa ei todellakaan päästetä soittamaan skittaa lauantain tapahtumassa. Ei huolta. Yksi syy rokkaamiseen ja peukuttamiseen toimistolla oli tietysti sunnuntain voitto paikallisderbyssä lukemin 1-3; otteluraportti on tuloillaan.

Eikö yrityksesi ole vielä Herkuston jäsen? Eipä hätiämitiä, vielä ehtii: KLIKKAA TÄSTÄ!