Jalkapallon Kakkonen jatkuu Herculesin osalta lauantaina Castrenissa. Viime viikkoinen tappio JIPPOa vastaan on saanut sopivasti värinää joukkueessa ja tähtäimessä on nopea paluu voittojen tielle. Vastustaja FCV Vaajakoskelta on aloittanut kauden vaihtelevasti, onnistuen kahden tappion lisäksi nappaamaan saman verran voittoja.

FCV tiedetään vaaralliseksi joukkueeksi. Viime kauden kohtaamiset päättyivät molempien voittaessa vierasottelunsa, mutta sarjataulukossa vaajakoskelaiset sijoittuivat selvästi korkeammalle. Otteet kauden ensimmäisissä peleissä ovat olleet nousujohteisia, mm Matias Sarlinin maalien johdosta.

Hercules koki edellisessä ottelussa kauden ensimmäisen tappion. Pelillisesti Herccu ei kyennyt syöttöpelissä parhaimpaansa, mutta kokonaisuudessa edellytykset suotuisampaan lopputulokseen oli olemassa. Kokoonpanosta puuttuu varmuudella pelikieltoaan kärsivä Henry Mäkäräinen. Lopullinen kokoonpano selviää perjantain harjoituksissa, kun muutaman loukkaantumisesta toipuvan pelaajan pelikunto ratkeaa.

Hercules – FCV la 11.7 klo 13 Castren.