Herculesin kausi Kakkosessa jatkuu lauantaina Castrenissa, kun vastaan saapuu JIPPO Joensuusta. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa ilman tappioita, joten odotettavissa on hyvätasoinen ja tasainen kamppailu.

JIPPO aloitti kautensa 0-0 tasapelillä JBK:a vastaan, jota seurasi CUP-ottelun jälkeen selvä voitto KuFu98:sta. Vaikka Hercules on aloittanut kauden hyvin, lähtevät vierailijat otteluun ennakkosuosikkina. JIPPO vahvistui ennen kautta mm. useilla KuPS:in organisaatioon kuuluneilla pelaajilla ja osittain siksi monet pitävät joensuulaisia sarjan suurimpana suosikkina.

Herculesin lähtökohdat otteluun ovat hyvät. Alla on kaksi maukasta voittoa ja valmistava viikko on sujunut hyvin. VIFK-pelissä tulleet haasteet muistuttivat hyvin, miten valmius sovittujen asioiden tekemiseen on oltava tarvittavalla tasolla. Ryhtiliike taas näytti joukkueen vahvuuden kääntää asiat raiteilleen, aina maukkaaseen voittoon saakka.

Herculesin kokoonpanosta puuttuu Haris Dzuhon lisäksi pelikiellossa oleva Henry Mäkäräinen. Tämä tuo muutoksia keskikentälle, mutta aiemmat ottelut ovat näyttäneet, että laajuutta miehistössä riittää.

JS Hercules – JIPPO la 4.7 klo 15 Castren.