Herculesin kausi jatkuu lauantaina Vaasassa VIFK:n vieraana. Vaasalaisilla on kauden ainoasta ottelustaan tuloksena 2-4 tappio sarjan suosikkeihin kuuluvaa JJK Jyväskylää vastaan. Hercules sen sijaan pääsee otteluun paremmista asetelmista, kun kahdesta ottelusta on kasassa neljä pistettä. VIFK osoittautui viime kaudella vaikeaksi vastukseksi ja haastava peli on edessä myös lauantaina. VIFK:n pelaajarunko on säilynyt hyvin, jota voi pitää varsinkin haastavan kevään vuoksi vahvuutena. Kauden avauksesta tulleen tappion jälkeen myös motivoituminen pistetilin avaamiseen kotiyleisön edessä on varmasti helppo tehtävä.

Haussa jatkumoa hyville tuloksille

Herculesin kausi on alkanut tuloksellisesti varsin hyvin. Kemi City FC:a vastaan tullut avausvoitto antoi mukavasti lisää itseluottamusta. Vaikka pelillisesti parannettavaa vielä löytyy, ovat perusasiat toimineet hyvin. Herculesin kokoonpanon tilanne Vaasan reissua ajatellen on varsin hyvä. Haris Dzuho on vielä sivussa loukkaantumisen vuoksi ja lisäksi maalivahti Aki Peltokorpi ja Veeti Kokkonen ovat mukana B-poikien SM-karsintasarjan ottelussa Tervarit-junioreiden riveissä. Sen sijaan Simon Thurling on mukana vahvuudessa ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

Joukkueen vire on viikolla ollut hyvä.

”Haetaan jatkumoa voitolle. Kolme pistettä on luonnollisesti ajatuksissa”, kapteeni Aleksanteri Patronen summaa ajatuksia VIFK-ottelusta.

”Ehyt 90 minuuttinen on hyvä tavoite. Vire joukkueessa on ollut hyvä voiton ja juhannuksen levon jälkeen.”

VIFK – Hercules lauantaina klo 15 Elisa Stadion.