Pitkään odotettu kauden avaus on kohta käsillä! Epävarmuus aikatauluista on varmasti aiheuttanut viime hetken vipinää seurojen toimijoissa. Sen sijaan Herculesin valmistautuminen pelillisiin ja pelaajistoon liittyviin asioihin on sujunut poikkeusolot huomioiden suunnitellusti ja joukkue on valmiina alkavaan kauteen.

Hercules aloittaa Kakkosen vierasottelulla GBK:a vastaan. Perinteikäs kokkolalaisseura on kuulunut Kakkosen kärkijoukkueisiin jo vuosia ja siellä tavoitteet lienee tälläkin kaudella. GBK:n vahvuuksiin kuuluu ainakin tuttu pelaajarunko, mikä on saattanut auttaa valmistautumisessa poikkeukselliseen kauteen. Hyökkäyspeliä johtaa monivuotinen maalitykki David Carlsson.
Herculesin nuori joukkue on onnistunut valmistautumisessaan hyvin ja lähtee luottavaisin mielin sarja-avaukseen.

-”Innoissaan tässä alkaa olemaan”, päävalmentaja Mikko Isokangas myhäilee.

-”GBK on hyvä ja vaarallinen ryhmä, mutta joukkue on valmis haasteisiin lauantain ja koko kauden osalta”, Isokangas vakuuttaa.

Ottelu pelataan Kokkolassa Santahaan tekonurmella 13.6 klo 17 alkaen. Ensimmäinen kotiottelu pelataan Castrenissa 17.6 klo 18.30. Vastaan saapuu tällöin Kemi City FC.

Farmisopimus HauPan kanssa

Kauden alla Hercules on solminut farmisopimuksen Kolmosessa pelaavan Haukiputaan Pallon kanssa. Sopimus helpottaa pelaajaliikennettä seurojen välillä. HauPa kuului jo aiemmin seurayhteistyöhön junioripelaajien osalta.