Vaasan Palloseurassa ison työn tehneen Petri Vuorisen nykyinen työnantaja on FC Honka. Hänet on palkattu valmentamisen lisäksi sparramaan muita valmentajia ja kehittämään jalkapallotoimintaa. Sparraaminen ja kehittäminen voivat olla melkein mitä vain, mutta jostain syystä FC Honka halusi Vuorisen Vaasasta asti pääkaupunkiseudulle.

Hän oli Vaasassa luomassa VPS:n edustusjoukkueen toimintakulttuuria ja -ympäristöä, mikä johti parhaina aikoina eurokentille asti kolmena vuonna. Oululaiset muistanevat Raatissa pelatun AIK-ottelun, jossa tunnelmaa nostatti muun muassa Tukholmasta saakka saapuneet vieraskannattajat.

Sittemmin Vaasa sai oman stadioninsa ja seuraavan kesän europelit pelattiin siellä. Tulevalla kaudella VPS pelaa Ykkösessä ja FC Honka liigassa, kunhan korona taittuu. Ja molempien organisaatioiden joukkueissa on varmasti nähtävissä Petri Vuorisen ideoita ja ajatuksia siitä, miten arvot vaikuttavat joukkuetoimintaan ja mikä niiden merkitys on.

JS Hercules järjestää yhteistyökumppaneiden avustuksella kaksi kolmen luentosarjan jaksoa seurayhteisön valmentajille ja taustahenkilöille. Ensimmäisessä sarjassa on mukana Petri Vuorisen lisäksi Mika Lehkosuo (Kongsvinger IL) ja Tom Saintfiet (Gambian maajoukkue.) Luennot alkavat tänään ja jatkuvat ensi tiistaina.

Toinen luentosarja on vähintään yhtä mielenkiintoinen, mutta siitä julkaistaan lisätiedot myöhemmin.

Iso kiitos luennoitsijoille, seuratoimijoillemme ja yhteistyökumppaneillemme tämän luentosarjan toteuttamisesta!