Päävalmentaja Mikko Isokangas on allekirjoittanut kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen. Kausi 2021 on Isokankaan neljäs JS Herculesin valmennuksessa. Viime syksynä julkistettu tämän kauden optio sai näin ollen mieluisan jatkon.

”Hyvää jatkumoa!”, hehkuttaa ”Känö” heti alkuun.

”Tämä helpottaa myös omaa tekemistä monelta osin. Tiedät jatkon, niin koutsaaminenkin helpottuu. Juuri sitä uudenlaisen Herculesin toimintaa”, Isokangas jatkaa.

Seurojen välisten yhteistyösopimusten jälkeen Isokankaan jatko tukee seuran uudistuneita toimintamalleja erinomaisesti. Eivätkä pitkät valmennuspestit ole muutenkaan olleet kovin tavallisia oululaisessa jalkapallossa.   

Valmistautuminen kauteen etenee

Tulevan kesän jalkapallokaudesta keskusteleminen ei juuri nyt ole se tärkein asia, mutta päätöksiä ja uusia arvioita saadaan tietoon todennäköisesti lähipäivinä. Alkutalven valmistautuminen sujui JS Heculesilta hyvin. Sitoutuminen oli hyvällä tasolla ja elementit sekä pelaajatyypit löytyivät joukkueeseen.

Tällä hetkellä joukkue harjoittelee omatoimisesti. Pelaajat noudattavat laadittua fysiikkaohjelmaa ja pyrkivät pallolliseen harjoitteluun mahdollisuuksien mukaan säädökset huomioiden. Muilta osin valmistautuminen mm taustahenkilöiden kasaamiseksi on sujunut aikataulujen mukaan. 

Pelaajistoon, taustahenkilöihin ja kauden alkamiseen liittyvää lisätietoa saatavilla lähiaikoina.