Herculesin viime vuoden kippari Aleksanteri Patronen solmi tänään Herculesin kanssa sopimuksen kaudeksi 2020.

Aleksanteri ”Becksu” Patronen on tuttu mies Herculesin maaliviivalta kolmen viimeisimmän kauden ajalta. Kaudella 2019 hän pelasi suurimman osan kaikista virallisista otteluista ja toimi joukkueen kapteenina. Kolme matsia häneltä meni sivu suun varpaan murtuman vuoksi. Kausi 2018 oli armeijan vuoksi rikkonaisempi ja Becksu jakoikin tuolloin torjuntavastuun viime kaudella FF Jarossa pelanneen Ville Sepän kanssa.

Päävalmentaja Mikko Isokankaan sydämeltä vierähti iso kivi Patrosen sopimuksen myötä. ”Becksu on ollut nuoresta iästään meidän johtavia pelaajia jo useamman kauden aikana. Sopimuksen myötä meillä on nyt erinomainen tilanne maalivahtien suhteen ja tämän päälle on hyvä rakentaa”, kertoi silmin nähden tyytyväinen Isokangas.

Patrosen sopimuksen myötä Herculesilla on kaksi nuorta, voimakkaasti urallaan eteenpäin haluavaa maalivahtia rosterissa. Maalivahdeista nyt sopimuksen solminut Patronen on vasta 21-vuotias ja aiemmin sopimuksen tehnyt Aki Peltokorpi täyttää ensi keväänä 16-vuotta.

Herculesilla on nyt 13 pelaajasopimusta kasassa kaudelle 2020.