Kauden 2019 Kakkosen Cupin finalisti Hercules ilmoittautui mukaan Kakkosen Cup:iin 2020. Ilmoittautuminen päättyi viime torstaina 5.12. Hercules lähtee hakemaan cup -glorian lisäksi kovia kilpailullisia pelejä kevättalvelle.

Kaudeksi 2019 uudistettu Suomen Cup oli Herculesin käskyttäjän Mikko Isokankaan mielestä hyvä uudistus. ”Saimme useampia kilpailullisia ja merkityksellisiä pelejä kauteen valmistautuessa. Lisäksi Cupin aikainen aloitus pakottaa seurat laittamaan joukkueensa aikaisemmin kasaan, mikä on mielestäni positiivinen asia”, mietiskeli Isokangas.

Herculesin 2019 Kakkosen Cupista muodostui lopulta melkoinen seikkailu. Pohjoisen joukkueiden (RoPS 2, PS Kemi, OLS) lohkosta Hercules meni jatkoon niukkaakin niukemmin maalierolla. Jatkokierroksilla kaatuivat pilkuilla ensin FC Jazz vieraissa kuin Kaarinan Pojatkin Heinäpään hallissa. Suomen Cupista tuli lopulta lähtö FC Interille koetun kotitappion myötä, mutta paikka Kakkosen Cupin finaaliin oli jo plakkarissa. Finaali pelattiin kesäkuussa 2019 vastustajan Gnistanin kotistadionilla. Valitettavasti poika ei matkannut Herculesin kanssa takaisin pohjoiseen, vaan Gnistan vei finaalin niukasti lukemin 1-0. Vieraita jäi hieman kaivelemaan missattu pilkku ja muutamat hyvät tuhritut paikat ottelun lopulla. Gnistan oli kaiken kaikkiaan pelissä hieman enemmän niskan päällä ja ansaitsi voittonsa. Näin Herculesille jäi parannettavaa tulevalla Cup -taipaleelle.

”Joo, ilman muuta lähdemme Cuppiin mukaan korkein tavoittein. Meillä on jo nyt hyvin joukkueen runko muodostumassa ja tammikuussa joukkueen pitäisi olla jo aika pitkälti kasassa niin Cup:ia kuin Kakkosen kauttakin silmällä pitäen”, kertoi Isokangas.

Palloliitto julkaissee Kakkosen Cupin lohkot lähiaikoina, jolloin otteluita päästään sopimaan.

Hercules sopimuspelaajat (12 kpl)

 1. Aki Peltokorpi (mv)
 2. Samuli Hölttä (p)
 3. Timi Voutilainen (p)
 4. Juuso Pernu (p)
 5. Miikka Paldan (p/kk)
 6. Jesse Kilpeläinen (kk)
 7. Junior Tangko (kk)
 8. Valtteri Kovalainen (kk)
 9. Onni Heikkinen (kk)
 10. Hekuran Hasani (kk)
 11. Veeti Kokkonen (h)
 12. Haris Dzuho (h)