Mediatiedote; JULKAISUVAPAA 27.11.2019 klo 13.00


Laajaa junioripuolen yhteistyötä tehneet Tervarit Juniorit, Ajax-Sarkkiranta, Haukiputaan Pallo ja Limingan Pallokarhut lähtevät kehittämään pelaajapolun seuraavaa askelta Kakkosessa pelaavan Herculesin kanssa. Samalla junioripuolen yhteistyö tiivistyy entisestään.

Herculesin paidassa pelasi jo viime kaudella seurayhteisön nuoria pelaajia ja tätä linjausta tullaan edelleen vahvistamaan. Nyt rinnalle saadaan 2 500 junioripelaajan ja 5 000 futisvanhemman upea yhteisö sekä seurojen osaavat valmennustiimit, jotka jatkavat laadukasta työtään alueellisen kilpa- ja harrastetoiminnan parissa. Hercules tuo taustatoimijoineen pelaajapolun rakentamiseen laajan kansainvälisen verkoston sekä osaamista urheilutieteen, -testauksen ja -teknologian saralta.

Herculesin hallitukseen tulee liike-elämän puolelta henkilöitä, jotka tuovat osaamisensa seurayhteisön tueksi. Hallitus keskittyy toiminnan edellytysten luomiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Jalkapallon linjauksista vastaa erillinen toimielin tiiviissä yhteistyössä junioriseurojen valmennusjohdon kanssa. Edustusjoukkue toimii taloudellisesti omana yksikkönään.

“Toiminnassa noudatetaan heti alusta lähtien tiukkaa budjettiohjausta ja toimintaa kehitetään realististen talousraamien puitteissa, mikä mahdollistaa yhteisön pitkäjänteisen kehittämisen kohti asetettuja yhteiskunnallisia ja urheilullisia tavoitteita.”, kertoo Miika Hakola, joka on yksi hankkeen vetäjistä.

Tulevalla kaudella Herculesin valmennuksesta vastaa Mikko Isokangas valmennusryhmineen. Herculesin päätavoite on taata laadukas ja kokonaisvaltaisen kehittymisen mahdollistava toimintaympäristö nuorille, eteenpäin pyrkiville urheilijoille. Urheilullisten pyrkimysten lisäksi seurayhteisö takaa kaikille sopivan ja mieluisan joukkueen harrastaa jalkapalloa sekä tavoitella unelmiansa niin kentällä kuin kentän ulkopuolella.

Yhteisömme on pelaajamäärältään Suomen suurimpia ja vastaa reilua neljännestä Pohjois-Suomen jalkapalloilijoista.

“Kahden ja puolen vuoden aikana rakennettu laaja seurayhteisömme tarvitsee pelaajapolulle seuraavan askelman ja vahvasti kehittyvä Hercules on paras vastaus siihen.”, toteaa toiminnanjohtaja Ville Luotola Tervarit Junioreista.

Lisätiedot: Ville Luotola, Tervarit Juniorit ry. / 0443609229 / ville.luotola@tervaritjuniorit.fi