Syyskierroksella kolme ottelua Herculesin maalilla torjunut Aki Peltokorpi (15) jatkaa seurassa.
Kunnianhimoisesti uraansa suhtautuva U16-maajoukkuepelaaja lähtee taistelemaan peliminuuteista heti sarjakauden alusta lähtien.

Yhteistyö Tervareiden kanssa mahdollistaa pelaamisen myös B-junioreissa. Tervarit aloittaa sarjakauden B-nuorten SM-karsintasarjassa tammi-helmikuussa. Positiivisesti asioihin suhtautuva veskari on saanut ensimmäiset jalkapallo-oppinsa Ajax Sarkkirannassa pääosin Mikko Väänäsen valmennuksessa. Seurayhteistyön puitteissa pelaajat siirtyivät viime kaudeksi Tervareiden alaisuuteen. ”Akin kohdalla tärkeintä on nyt säilyttää keskittyminen perusasioissa. Kokonaisvaltaisena urheilijana kehittyminen, sopivat kokonaispelimäärät ja entistä haastavampi lajiharjoittelu on tärkeimmät kokonaisuudet nuoren pelaajan harjoituskaudella. Loistava tyyppi, jonka kehittymistä lähdetään innolla tukemaan. Turha haihatella tässä vaiheessa sen enempää, hommiin vain. ” päävalmentaja Mikko Isokangas summaa.

Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi Hekuran Hasanilla (18) on sopimus tulevasta kaudesta olemassa. Näiden sopimusten myötä joukkueella on kasassa yhdeksän pelaajasopimusta.