JS Hercules Oy on vaihtanut nimensä Player Accelerator Group Oy:ksi elokuussa 2019. Samalla yhtiön toimitusjohtajaksi on nimetty Timo Perälä.

Yhtiön nimen muuttamisen taustalla on yhtiön liiketoiminta-alueiden selkeyttäminen. Yhtiöllä on tällä hetkellä kolme keskeistä liiketoiminnan aluetta: School of Gaming, Good4Hood ja Player Accelerator. Herculesin jalkapallon edustusjoukkueen toiminta sijoittuu viimeksi mainitun liiketoiminta-alueen alaisuuteen. Jalkapallotoiminnan fokus on jatkossakin vahvasti pelaajakehityksessä. School of Gaming keskittyy digitaalisen nuorisotyön kehittämiseen ja globaaliin skaalaamiseen, Good4Hood puolestaan Lähirähinään liittyvien liiketoimintamahdollisuuksien kehittämiseen. Player Accelatorin alle sijoittuvat jalkapallotoiminnan lisäksi urheiluleiritoiminta, urheilu- ja hyvinvointiteknologian sekä performanssipalveluiden kehitys. Yhtiössä Tuomas Tarkki vastaa School of Gamingin, Timo Perälä Good4Hoodin sekä Marko Saranlinna Player Accelerator liiketoiminta-alueesta.

Yhtiön nimen vaihto ja liiketoiminta-alueiden toiminnan selkeyttäminen liittyy myöhemmin yhtiössä tehtäviin organisaatiomuutoksiin sekä yhteistyökuvioiden läpinäkyvyyden parantamiseen. Tulevista jännittävistä uutisista tiedotamme myöhemmin. Yhteystiedot säilyvät vielä toistaiseksi entisellään (etunimi.sukunime@jshercules.com).

Timo Perälä, toimitusjohtaja

Player Accelerator Group Oy