Nettitoimitus on ollut mökkeilemässä ja tuona aikana on pelattu kaksi sarjapeliä. Ensin oli kotimatsi VPS-j Akatemiaa vastaan, joka päättyi sangen yksipuolisen näytöksen jälkeen Herculeksen voittoon 5-1. Tuosta ottelusta valmentajan Mikko Isokankaan kommentit on nähtävissä PalloTV:n videosta.

Viikko tästä 27.7. oli Herkun vuoro ottaa kuokkaan 5-1. Rökittäjänä oli sarjassa kolmantena majaileva ROPS:n kakkosporukka. Lämpimässä kelissä pelatussa ottelussa ei jäänyt juuri selittelyjen sijaa. Kotijoukkue oli liikkeellä huomattavasti terävämmällä jalalla ja peli oli käytännössä ohitse reilun puolin tunnin pelin jälkeen taululla seistessä lukemat 3-0 kotijoukkueelle. Hercun ainokaisen laittoi pisteeltä verkkoon Junior Obagbemiro.

Keskiviikkona Hercules pelaa harjoitusottelun Heinäpään nurmella (#4) Suomessa kesäisin  leireilevää  PSC -ryhmittymää (USA) vastaan. Ottelu alkaa Klo 17.30. Herkun riveissä esiintyy normikokoonpanon lisäksi nuoria Tervarit-pelaajia sekä jokunen uusi kasvo. Otteluun on vapaa pääsy.

Viikon päätapahtuma on pitkään odotettu Kakkosen Oulun derby. Lauantaina 3.8. parhaaseen katseluaikaan klo 17:00 pärähtää käyntiin JS Hercules – OLS. Ensimmäinen derby päättyi tasatulokseen 2-2 ja ennakoitavissa on jälleen kerran tiedossa tiukka taisto ja Oulun Kakkosen herruus kaudella 2019. Joukkueet sijaitsevat peräkkäin sarjataulukossa sijoilla 6 ja 7. OLS on päässyt kankean alun jälkeen hyvään iskuun ja Hercules haluaa pestä kasvonsa Ropislle kärsityn karvaan 5-1 vierastappion jälkeen.  Odotettavissa on vauhdikas ja  viihdyttävä kamppailu. Älä jätä tätä väliin!  Tervetuloa kaikki Castrènille seuraamaan viihdyttävää ottelua Lauantaina, Klo 17.00 Alkaen. Portit aukeavat tuntia ennen ottelun alkua. Liput 5€ ja kausikortilla vapaa sisäänpääsy!