Herculesin pelit jatkuvat lyhyen kesäloman jälkeen lauantaina 20.7. klo 19:00, kun Castrenin kentällä pelattavassa ottelussa vastaan asettuu syyskierroksen alkajaisiksi sarjassa viimeisenä majaileva VPS Akatemia.

Kevätkierroksella Hercules kävi nappaamassa vierasvoiton 1-3 pitkälti vakuuttavan ensimmäisen jakson esityksen ansiosta. Tuossa 12.5. pelatussa ottelussa, kuin monessa muussakin kevätkierroksen ottelussa, Hercules ei saanut ehjää ysikymppistä irti. Kevätkauden viimeiset voittoihin päättyneet ottelut (FC Vaajakoski, PK-37) antoivat jo viitteitä pelin tason säilyttämisestä läpi ottelun ilman suuria notkahduksia. Kevätkaudella nuo notkahdukset aiheuttivat useita pistemenetyksiä, kun voitot karkasivat läpi sormien tasureiksi. Herkulla onkin tasurisarakkeessa 5 merkintää voittoja ollessa neljä. Kauden ainut tappio tuli avauspelissä sarjaa suvereenisti johtavalle SJK:n Akatemialle. Viimeisestä tappiosta on siis aikaa reilut kaksi kuukautta.

Lauantaille onkin joukkueella tavoitteena saada taas ehjä ja vakuuttava peli plakkariin. Tämä on myös päävalmentaja Mikko Isokankaan toiveissa. ”Kevätkierroksen loppupuolella saatiin peli jo hyviin uomiin ja huiliviikon jälkeen jatkettiin siitä, mihin jäätiin. Pari voittoa alla on tuonut kivasti itseluottamusta ja joukkueessa fiilis on korkealla. Joukkueessa on tapahtunut pieniä muutoksia, kun Abdul Sesayn sopimus purettiin yhteisymmärryksessä ja Aleksi Nousiainen vaihtaa paikkakuntaa opiskelujen takia. Kokoonpanosta ovat lisäksi poissa Markku Huoponen ja Hekuran Hasani henkilökohtaisista syistä. Terveystilanne joukkueessa on hyvä; loukkaantumisia ei ole”, kertoo Isokangas.

Hercules lähtee otteluun sarjajumboa vastaan hyvistä tarkkailuasemista. Joukkue on sarjassa kuudentena yhden pelin vähemmän pelanneena. Suomen Cupin rientojen vuoksi kevätkierrokselta jäänyt rästipeli VIFK:ä vastaan pelataan myöhemmin syksyllä. Voitolla Hercules kiilaisi viidenneksi ohi GBK:sta, joka on tällä hetkellä pisteen edellä kaksi ottelua enemmän pelanneena. Voitalla päästäisiin myös JBK:n kanssa tasapisteisiin, joka tällä hetkellä majailee sarjataulukossa sijalla neljä.

Liput otteluun 5 euroa. Castrenin portit avataan kello 18:00. Tervetuloa!