Lauantai-iltana pelattu kotiottelu PK-37:aa vastaan päättyi puhtaaseen 3-0 (2-0) voittoon. Viimeiset ottelut ovat alkaneet osoittamaan Herculekselta hyvän pelillisen ilmeen ja pelivireen löytymistä. 

JS Hercules lähti kotiotteluun hieman epänormaaleista lähtökohdista. Vaikka joukkueen terveystilanne oli lähes ideaalinen, ei se sitä joukkueen taustojen osalta ollut. Ottelussa vetovastuun otti Jussi Viirelä, kun päävalmentaja Mikko Isokangas oli lyhyellä sairauslomalla. Mikko palaa taas sorvin ääreen tämän viikon harjoittelutauon jälkeen. Hercules voi vetäytyä tauolle hyvillä mielin, sillä kevätkierros päättyi kahteen hyvään suoritukseen ja voittoon. Myös kyttäysasema heti kärkinelikon takana on herkullinen syyskierroksen pelejä ajatellen. Herkun osalta kevätkierros jäi hieman vajaaksi, kun VIFK -ottelu jäi pelaamatta cup-kiireiden vuoksi. Vaasalaisen kohdataan sitten syyskierroksella kahteen otteeseen pleijjari -tyyliin ”bäk2bäk” syyskuun alussa.

Kotiottelu PK-37 vastaan oli kaikkinensa ehyt suoritus ja hyvää tekemistä koko joukkueelta. Nolla pidettiin ensimmäistä kertaa tälle kaudelle. Meeliverkkoja olisi voitu heiluttaa nähtyä useammin; sen verran tekopaikkoja joukkueella oli. Otteluanalyysi ja valmentajien haastattelut ovat nähtävillä PalloTV:n sivuilta.