Miesten Kakkosen Cupin Finaali pelataan Lauantaina 15.6 Klo. 14:00 alkaen Oulunkylässä Mustapekka areenalla. Hercules matkustaa Helsinkiin jo perjantaina valmistautumaan tärkeään loppuotteluun.

Herculesin alkukausi on kulunut tasapelien siivittämänä. Viimeisimpänä vieras piste Kajaanista ottelun päätyttyä 1-1 tasuriin. Herccujen alkukauteen ei mahdu kuin yksi tappio joka tuli kauden avausottelussa SJK Akatemiaa vastaan. Täydet kolme pistettä on saatu otteluista VPS Akatemiaa ja KuFu98 vastaan.

Gnistanin alkukausi on kulunut voitokkaasti sen johtaessa omaa kakkosen lohkoaan. Gnistanin edellinen ottelu FC Espoota vastaan näytti sen, kuinka vaarallinen ja taisteluvalmis joukkue on kyseessä. Gnistan oli ottelussa 0-2 tappiolla sen käännettyä ottelu voitokseen 3-2 vaihde rikkaiden tapahtumien jälkeen. Molemmat joukkueet lähtevät lauantain loppuotteluun voittamaan ja taistelemaan mutta kumpi joukkueista saa nostaa Kakkosen Cupin Pokaalin ilmaan ensimmäistä kertaa Kakkosen Cupin historiassa? Ottelua voi seurata suorana veikkaus tv:stä lauantaina klo. 14:00 alkaen.