Kajaanista tuliaisina yksi piste

Kauden tasapelien sarja sai jatkoa sunnuntaina Kajaanin matkalta, kun paikallinen Haka ja Hercules jakoivat sarjapisteet loppulukemin 1-1. Otteluun ennakkosuosikkina lähtenyt Hercules ei saanut käytettyä hyväksi selkeitä maalintekopaikkojaan ja kotijoukkue kiitti ja kumarsi pisteestä. Herculeksen ainokaisesta vastasi Sami Karjalainen, joka tälläsi kauden yhdeksännen maalinsa nousten kakkosen maalipörssin kärkeen.

Päävalmentaja Mikko Isokangas oli ottelun jälkeen syystäkin turhautunut. ”Avausjaksolla pelasimme aivan liian hitaasti ja emmekä toteuttaneet pelisuunnitelmaa. Pallo viipyi pelaajien jalassa ja päästimme vastustajan aivan liian helpolla. Toiselle jaksolle saimme enemmän rotia omaan pelaamiseen, mutta kenttämme venyi vastatuuleen pelatessa aivan liikaa. Vastustaja iski myötätuulen avulla puolustuksen selustaan, välimatkat kasvoivat ja pelaamisemme näin hankaloitui. Olihan tulos ja pelin kuva iso pettymys”, huokaili Isokangas pelin tauottua.

Hercules sijaitsee nyt C-lohkossa kuudentena 10 pisteellä hyvissä kyttäysasemissa kärjen takana. Voittoja on kaksi ja tasapelejä peräti neljä, tappioita ainoastaan yksi. Seuraava sarjapeli on vasta kesäkuun lopulla juhannuksen jälkeen 26.6.klo 19:30 sarjassa toisena tällä hetkellä majailevaa JBK:ta vastaan. Väliin mahtuu Herculeksen suuri ottelu Helsingissä, nimittäin Kakkosen Cupin loppuottelu Gnistania vastaan 15.6. Joukkueella alkaakin valmistautumisjakso tuohon juhlaotteluun. Gnistan johtaa omaa B-lohkoaan ja on taatusti finaalin hengeen sopiva, kova vastus.