JS Hercules pääsee voitollisen vierasreissun jälkeen kotoisella ja sääennnusteen mukaan kesäisellä Castrenilla koettamaan voimiaan Rovaniemen Palloseuran kakkosjoukkuetta vastaan. Viime viikonlopun ottelussa JS Hercules kaatoi hyvän ja ehjän esityksen jälkeen VPS-j Akatemian maalein 1-3. Maaliverkkoja heiluttivat Junior Tangko ja Sami Karjalainen kahdesti. Poron voimalla taistelevilla napapiiriläisillä on myös voitto plakkarissa viime matsista. VIFK taipui Rovaniemellä tylyin 5-0 lukemin.

Odotettavissa onkin tasainen taisto kahden pallonhallintaan pyrkivän joukkueen välillä. ROPS 2 on organisointu ja pelaava porukka, joka ei taatusti ojenna Herculekselle pisteitä hopeatarjottimella. Herkun pääkäskyttäjä Mikko Isokangas odottaakin tiukkaa ja viihdyttävää taistoa. ”Molemmat joukkueet ovat saaneet maalihanat auki viime otteluissaan ja se varmasti ruokkii pelaajien itseluottamusta. Leijumiseen ei kuitenkaan ole varaa, vaan lähdemme nöyrästi ja organisoidusti pelaamaan Ropsia vastaan”, toteaa Isokangas. Tarkemmin Mikon ennakkotunnelmia voi katsoa PalloTV:n sivuille tulevasta haastattelusta.

Herculeksen kokoonpano hieman muuttuu viime pelistä. Rosteriin mukaan palaa tärkeä Markku Huoponen. Poissa ovat näillä näkymin Junior Obagbemiro, Haris Dzuho ja Karam Hadhoud. Joni Leskelän pelikunto selviää pelipäivänä.

Peli  alkaa siis klo 17:00 Castrenin urheilupuistossa. Portit aukeavat tuntia ennen. Liput 5€ / Kausikortilla vapaa pääsy. Tervetuloa!