Tänään JS Herculeksen nuori joukkue kohtaa kehäkettuja kuhisevan Kokkolan GBK:n. Toistaiseksi Herkun ikäpresidentti on ollut ainoana yli kolmikymppisenä monivuotinen luottohyökkääjä Junior Obagbemiro  (34v.). Nyt joukkueen ikärakenenteen tasapainografiikkaa säädettiin kerralla monta napsua enemmän oikealle, kun jo ammoisina aikoina Herculeksen maalia vartioinut maalivahtivalmentajamme Jussi Viirelä on mukana päivän kokoonpanossa kakkosveskarina! Noin 43-vuotias Viirelä on toiminut Herculeksen mv-valmentajana kaikkina kakkosdivarikausina. Fysioterapeuttina EasyMove:ssa toimiva Viirelä on pitänyt itsensä vetreässä kunnossa ja on valmis hyppäämään kentälle tarpeen tullen.

Hieman nuorempi lisäys Herkun miehistöön saatiin, kun joukkueen mukana jo jonkin aikaa harjoitellut Onni Heikkinen (20v.) kirjoitti eilen kauden 2019 kattavan sopimuksen. Heikkisen viime kausi meni lähinnä Suomen Puolustusvoimien harmaissa. Kaudella 2017 hän oli AC Oulun sopimuspelaaja ja sai pään auki ykkösdivaripelien osalta. OLS:n kasvattina Heikkinen on edustanut sinikeltaisia A-SM -sarjassa sekä kolmosessa. Pelipaikaltaan Onni on keskikentän pelureita ja valmennuksen mukaan nykyiseen Herculeksen porukkaan hyvin sopiva persoona. Viirelän tavoin myös Heikkinen on tänään kokoonpanossa GBK:ta vastaan.

JS Hercules – GBK tänään Castrenin kentällä klo 18:30.

Jussi Viirelä palaa Herculeksen sopimuspelaajaksi vuosien jälkeen!