Europeli -haaveiden murskaantumisesta palautunut Hercules-ryhmä jatkaa otteluitaan harjoituspelien muodossa. Tulevana sunnuntaina 24.3. joukkueesta ottaa mittaa RoPS/2. Ottelu pelataan Heinäpään tekonurmella klo 17.30 alkaen. (Ilmainen sisäänpääsy!)

Kakkoseen valmistautuva rovaniemeläisjoukkue voitti viime viikonloppuna Kolmosessa pelaavan Roi Unitedin 5-1 ja kävi aiemmin haastamassa Ykköseen valmistautuvan AC Kajaanin häviten ottelun kuitenkin 2-0. JS Hercules kohtasi tulevan vastustajansa jo Cupin avauskierroksella, joka päättyi punamustien 3-1 voittoon Sami Karjalaisen ja Hekuran Hasanin maaleilla. RoPS/2 osoitti kuitenkin jo tuolloin olevansa laadukas ja kehittyvä joukkue, jolla on varmasti sanansa sanottavanaan myös kesällä Kakkosessa. Lisäksi joukkueessa tullee pelaamaan kesän aikana pelaajia, jotka ovat talven Cup-peleissä olleet Veikkausliigajoukkueen kirjoilla, eivätkä näin ollen voineet pelata talven lohkokierroksella RoPS/2:n paidassa.

Kotijoukkueelta varmuudella pois ottelusta ovat vammoista toipuva Hasani ja sairastelevat Antti Keränen sekä William Gäddnäs. Lisäksi huilivuorossa on todennäköisesti ainakin kolme pelaajaa, jotka ovat pelanneet Cup-otteluissa isot minuutit. ”Ottelu on meille hyvä testi. Vastustaja on energinen ja nuoresta ikärakenteesta huolimatta osaava joukkue. Vaikka teemmekin ottelussa kokeiluja, meidän tulisi pystyä puolustamaan jälleen aktiivisesti sekä rohkaistua hyökkäyspelaamisessa verrattuna FC Inter-otteluun”, Hercules-luotsi Mikko Isokangas painottaa.

Seuraavana viikonloppuna Hercules palaa hallipelien maailmaan. Niinikään Kakkosessa pelaava PK-37 saapuu vierailulle lauantaina 30.3. Ottelu alkaa klo 16.00 Heinäpään hallissa.