FC Inter vei tänään iltapäivällä Arina Arenalla pelatun Suomen Cupin puolivälierän nimiinsä maalein 0-2 (0-1). Hercules ei antautunut helpolla, vaikka Samuli Höltän 44 minuutilla saadun toisen keltaisen kortin jälkeen vuori vaikutti kovin korkealta valloitettavaksi. Puoliajalle mentiin tilanteessa 0-1, kun Timo Furuholm missattuaan ensin pari tuhannen taalan paikkaa, sai puskettua toppari Höltän estelyistä huolimatta taukolukemiksi 0-1.

Herculesin avauskokonpano FC Interiä vastaan

Toisella puoliajalla Herkku jatkoi kurinalaista puolustamista Junior Obagbemiron tullessa kärjestä vaihtoon ja Joni Leskelän vahvistaessa puolustuslinjaa. FC Inter kolautteli tolppia pariin otteeseen ja lopuista huolehti hyvin läpi ottelun torjunut Aleksanteri ”Becksu” Patronen. Filip Valencicin reilusta parista kympistä lähteneelle tarkalle ja kovalle kudille Becksukaan ei kuitenkaan voinut mitään ja Arena Arinan lehtereillä uumoiltiin jo murskajaisia.

Toisin kuitenkin kävi. Hercules katkaisi Interin tehottoman hieronnan muutamaan otteeseen. Niistä seurasi vaarallisia vastaiskuja ja maali, jos toinenkaan, ei olisi ollut kliinisemmällä viimeistelyllä suuri oikeusmurha. Adeniran Muritalan tullessa keskikentälle luutimaan kovat kilometrit kellottanut Karam Hadhoud pääsi iskemään ylempää Interin puolustuslinjaan kiinni. Karamin lisäksi viimeisen vartin aikana maalipaikkoihin pääsivät Nazim Amokachi ja Junior Tangko, jonka laukaus Sami Karjalaisen tarjoilusta jäi valitettavasti hieman tuhnuksi.

JS Herculeksen päävalmentaja Mikko Isokangas oli tyytyväinen näkemäänsä. ”Pelaajat toteuttivat hyvin sovittuja asioita ja säilytimme kurinalaisuuden läpi ottelun myös vajaamiehisenä pelatessa. Toisella jaksolla pääsimme myös maalipaikkoihin, eikä passivoiduttu alivoimalla liikaa. Ei voi kuin olla tyytyväinen; tästä on hyvä jatkaa valmistautumista kohti kautta”, päätti Isokangas.