Kakkosen Cupin lohkovaiheessa kaksi voittoa ja yhden tappion pelannut JS Hercules pääsi kuin pääsikin jatkoon lohkostaan. Sunnuntaina lohkon päätösottelu OLS – RoPS/2 päättyi mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen vierasjoukkueen 0-1 voittoon, mikä tarkoitti Herculesille lohkon kärkisijaa maalieron ja keskinäisten otteluiden turvin ennen RoPS/2:a ja OLS:a. Kaikki kolme joukkuetta päätyivät kuuteen pisteeseen.

Kärkipaikan myötä punamustat pelaavat seuraavaksi Kakkosen Cupin puolivälieräottelussa FC Jazzia vastaan vieraissa. Puolivälieräottelun päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Ennen lohkon päätösottelua Hercules kävi PS Kemin vieraana perjantaina. Kaksi ensimmäistä otteluaan hävinnyt kemiläisjoukkue lähti hakemaan ottelussa avauspisteitään. Vierailla oli tiedossa, että lohkon kärkipaikkaan vaaditaan minimissään kolmen maalin voitto. Hercules ottikin heti ottelun alusta asti komennon ja vyörytti hyökkäyksiä kohti kotijoukkueen maalia. Ensimmäistä osumaa saatiin odottaa puolisen tuntia, kun Junior Obagbemiron kanssa vapaapotkua juoninut, edellisen ottelun huilannut Sami Karjalainen pamautti pallon ohi kemiläiskassarin. Vain hetki myöhemmin lohkon maalikuninkuuden voittanut laituri oli uudestaan maalipaikassa Nazim Amokachin esityöstä ja viimeisteli toistamiseen.

Toisen jakson edetessä vierasjoukkueen peli hieman sekosi kolmatta maalia hakiessa ja PS Kemi meinasi päästä joukkueen kantaan kiinni. Maalivahti Patronen oli kuitenkin mies paikallaan ja torjui vasemmalle suuntautuneen rangaistuspotkun väljemmille vesille. Nopeilla hyökkäyksillä kolmatta maaliaan vimmatusti hakenut Hercules sai vihdoin yliajalla mahdollisuutensa. Maalien lisäksi kahteen kertaan kehikkoa kolistellut ottelun hahmo Sami Karjalainen sai ottelun viime hetkillä hattutemppunsa täyteen sijoittamalla itse ansaitsemansa rangaistuspotkun varmasti alakulmaan. Herculesin paidassa nähtiin ensimmäistä kertaa topparina vääntänyt Samuli Hölttä, joka esiintyi debyytissään edukseen.