Kakkosen Cupiin valmistautuva Hercules täydentyi vielä ottelun alla muutamalla täsmäpelaajalla. Hyökkäyspään tehomies Sami Karjalainen (26) päätti jatkaa pelaamistaan tutussa paidassa. Toissa kaudella 10 maalia ja 11 maalisyöttöä tehoillut mies on jälleen talvikaudella ollut hyvässä vireessä ja odottaa tulevan kauden pelejä vesi kielellä. ”Mahtavaa päästä taas pelaamaan virallisia pelejä, tästä on hyvä lähteä rakentamaan omaa ja joukkueen peliä kohti kesää”.

Parikymppisiä tulokkaita AC Oulussa Ykkösen kokemusta toissa kaudella kerännyt keskikenttäpelaaja Junior Tangko (20), Herculesin reservijoukkueessa Kolmosta viime kaudella jauhanut energinen Muritala Adeniran (20), viimeksi OTP:ssa pelannut parimetrinen oululaishyökkääjä Haris Dzuho (22) sekä maalivahtiosastoa täydentävä pietarsaarelaislähtöinen William Gäddnäs (20) liittyivät virallisesti joukkueen pelaajistoon.

Gäddnäsiä lukuunottamatta kaikki uudet sopimuspelaajat ovat harjoitelleet joukkueen mukana marraskuusta asti. Joukkueella on nyt kasassa 18+2 pelaajasopimusta, joilla aloitetaan virallinen pelikausi sunnuntaina.

Tervetuloa seuraamaan Cup-avausta sunnuntaina 20.1. Ottelu alkaa aiemmin ilmoitetusti klo 15.45 Heinäpään jalkapallohallissa. Ottelun pääsyliput ovat 5 euroa.