Seura teki kuluneella viikolla neljä jatkosopimusta. Tyylikkäästi puolustava toppari Joni Leskelä (23), keskikentän räiskyvä pallonriistäjä Karam Hadhoud (22), joukkueen nestori ja menestyksekkäästi useiden maiden sarjoissa urallaan pelannut Junior Obagbemiro (34) sekä pitkästä loukkaantumisesta loppukaudella palautunut Aleksi Nousiainen (20) edustavat seuraa myös tällä kaudella. Kaikki pelaajista ovat harjoitelleet talven aikana joukkueen mukana.

Valmentaja Mikko Isokangas on tyytyväinen seurassa jatkavien pelaajien diileihin. ”On tärkeää, että joukkueessa on myös pysyvyyttä, vaikka uusia pelaajia joukkueeseen on saapunutkin. Uusien tuulien lisäksi seurakulttuurin arvoja on hyvä myös vaalia seurassa jo aiemmin pelanneiden pelaajien muodossa. Kaikki neljä pelaajaa ovat sitoutuneita kehittämään joukkuetta omassa roolissaan”.

Tuoreet sopimuspelaajat ovat todennäköisesti edustuskelpoisia jo viikonlopun ottelussa ja joukkue täydentyy vielä loppuviikon aikana. Lopuista tämän hetken sopimuspelaajista tiedotetaan vielä ennen Cup- avausta.

Tänä sunnuntaina vastassa Rops/2 Cupin avauksessa! Peli alkaa klo 15:45  Heinäpään palloiluhallilla.