Joukkue sai tärkeän palasen joukkueeseen luottovahti Aleksanteri Patrosen (20) allekirjoitettua diilin alkavasta kaudesta. Patrosella on takanaan kaksi kautta Herculeksessa, joista ensimmäinen kausi lainasopimuksella AC Oulusta ja viime kausi seuran omana pelaajana. Viime kaudella hänen alkukauden harjoitteluaan häiritsi armeija, mutta syyskierroksella pelimäärät jälleen kasvoivat hyvän harjoittelun myötä. Cup-peleihin Patronen pääsee ehyen alkutalven jälkeen, joten maalivahtipelaaminen joukkueella on kunnossa.

Vahvaa juniorityötä tekevästä Haukiputaan Pallosta siirtyi seurojen välisellä sopimuksella kolme pelaajaa Herculeksen ryhmään. 19-vuotiaat Samuli Hölttä, Antti Keränen ja Juuso Pernu edustavat 1999-syntyneiden ikäluokkaa. Kaikki pelaajista saivat armeijan päätökseen joulukuussa ja pääsevät nyt ottamaan osaamistaan irti toden teolla jalkapalloon keskittyen. Kolmosessa kaksi viime kautta pelanneesta kolmikosta toppari Samuli Hölttä ja laituri Antti Keränen ovat pelanneet HauPassa kaikki juniorivuotensa. Laitapuolustaja Juuso Pernu vietti puolestaan ensimmäiset vuotensa OLS:n väreissä, kunnes siirtyi B-juniori-ikäisenä haukiputaalaisten joukkoon.

Kauden ensimmäinen virallinen peli pelataan sunnuntaina 20.1. klo 15.45 alkaen Heinäpään jalkapallohallissa RoPS/2:sta vastaan. Ottelun pääsyliput ovat 5 euroa.