Edustusjoukkueen treenit pyörivät jo hyvällä tahdilla. Viime kauden rungon lisäksi mukana on muutamia testipelaajia ja kaksi Player Accelerator -ohjelman pelaajaa. Harjoitusringissä on tällä hetkellä reilu 20 pelaajaa.

Päävalmentaja Mikko Isokankaan mukaan ryhmä on hyvin sitoutunut ja vapaaehtoisisssa pallotreeneissä on nähty hyviä asioita.

– Joulukuun koko joukkueelle suunnatuissa lajitreeneissä harjoittelu menee enemmän kokonaisvaltaiseksi, ja pelaamme joulukuun aikana vielä kaksi harjoitusottelua, Isokangas sanoo.

Tällä hetkellä joukkue harjoittelee kolme kertaa viikkoon pallon kanssa ja lisäksi viikottain on kolmet fysiikkaharjoitukset.

Isokangas sanoo, että pallollisissa harjoituksissa treenataan vielä ihan perustaitoja ja haetaan pallotuntumaa sekä pelataan pienpelejä ja erilaisia rondoja.

Patronen odottavaisena tulevaan kauteen

Aleksanteri Patrosen viime kausi meni armeijan vuoksi hieman rikkonaisena, mutta loppukaudesta komennuksen loputtua mies vakiinnutti paikkansa ykkösvahtina.

20-vuotias maalivahti sanoo olevasa tyytyväinen, että sai mahdollisuuden näyttää kykyjään kauden lopulla, vaikka epäsäännöllinen harjoittelurytmi välillä kismittikin.

– Odottavaisilla fiiliksillä ensi kautta ajatellen… Aika paljon samoja jätkiä ollut treeneissä kuin viime kaudellakin, ja harjoituksissa ollut hyvä henki päällä, Patronen pohtii.

Joulukuun harjoituspelien ajankohdat ja vastustajat tullaan tiedottamaan lähiaikoina.