Vihavaiselle jatkosopimus

27-vuotias Miika Vihavainen jatkaa kauden 2018 Herculeksen riveissä. Monipuolinen ja urheilullinen Vihavainen on valmentajan ihannepelaaja. Miika raataa kentällä pyyteettömästi hänelle asetetussa roolissa ja toimittaa aina laatua. Fyysisenä ja tilanteita kaihtamattomana pelaajan Vihavainen on vastustajalle inhottava takiainen. Tälle kaudelle aikaisemmin hyökkääjänä ja laiturina viilettäneelle Miikalle on suunniteltu valmennusjohdon toimesta jälleen uutta aluevaltausta. Tällä kertaa laitapakin tontilla, jossa hän on jo harjoitusotteluissa ansiokkaasti debytoinut. Vastustajan hyökkääjät pitäkööt siis katseen ylhäällä. Luja töötti runkoon tulee varmasti, jos pallo miellyttää liikaa silmää.

Miikasta tuli Herculeksen 13. sopimuspelaaja. Lisää sopimusuutisia luvassa pääsiäisen jälkeen.