Neljä sopimusta lisää

JS Herculeksen sopimuspelaajarinki on vahvistunut neljällä pelaajalla. Kaikki nimensä paperiin laittaneet pelaajat ovat viime kaudelta Herculeksen riveistä tuttuja pelaajia. Sopimuksensa uusineita pelaajia ovat Markku Huoponen, Sami Karjalainen, Paul Obi ja Aleksi Nousiainen.

Alakerran työmyyränä ja tinkimättömänä taistelijana tunnetun Markku Huoposen (27 v.) viime kausi oli kaikkinensa vahva esitys. Melkein kaikilla eri alakerran paikoilla viime kaudella esiintynyt Huoponen on tulevalla kaudella joukkueen nestoreita ja oiva esimerkki nuoremmilleen. Huoposelta odotetaan johtajuutta niin kentällä kuin kopissakin.

Sami Karjalaisen sopimuksen myötä Hercules kiinnitti tärkeän pelaajan kaudeksi 2018. Karjalainen (25v.) oli Herculeksen viime kauden tehomies 11 maalilla ja 10 syötöllään. Kakkosen kovimpiin laitureihin lukeutuvalta Karjalaiselta voi odottaa tulevalla kaudella vieläkin kovempia tehoja.

Nuoren Aleksi Nousiaisen (19v.) viime kausi oli repalainen loukkaantumisien vuoksi. Peliminuutteja kakkosessa tuli vain kahdessa ottelussa. Tälle kaudelle Aleksin osalta on tärkeää saada ehjä harjoitusjakso alle, jotta peliminuutteja tulisi kauden aikana vyölle mahdollisimman paljon. Aleksissa on voimaa kuin pienessä kylässä ja tavoitteena on saada kroppa kestämään kauden rasitukset keskivartaloa, liikkuvuutta ja toiminnallista voimaa kehittämällä.

Kesäkuun 2017 lopussa Herculeksen treenivahvuuteen liittynyt hyökkääjä Paul Obi pyssytti kuntoon päästyään 14 pelissä 12 häkkiä ollen koko sarjan tehokkaimpia pelaajia peliminuutteihin nähden. Mies itse aikoo jatkaa siitä, mihin viime kaudella jäi. Paul kävi viime kauden jälkeen noin 3kk testijaksolla Vepsussa, mutta ei lopulta sopimuspaperia kouraansa seurasta saanut. Harmillista pelaajalle, mutta onnekasta Herculekselle, joka sai palloa kliinisesti pussiin laittavan pelaajan hyökkäyspäähänsä.

Solmittujen pelaajasopimusten myötä Herculeksella on yhteensä 9 pelaajasopimusta.