JS Hercules etsii uusia ihmisiä mukaan seikkailuun, josta riittää kerrottavaa. Niin jälkipolville, kuin ihan tämän päivän kanssaeläjillekin! Tarinankerronta on urheilu- ja viihdebisneksen ytimessä ja toivommekin, että Sinussa on pientä tarinaniskijän vikaa. Ei todellakaan tarvitse olla mikään stand-up-koomikko vaan tarinankerronta on meistä hieno sekoitus luovuutta, unelmointia, mielikuvitusta, markkinointia, myyntiä, brändäystä ja viestintää.

Urheilu on suurta viihdettä ja tarinat, joita se synnyttää ovat rikkaita ja universaaleja. Urheilun kieltä ymmärtävät kaikki. Siksi JS Hercules ja espanjalainen emoyhtiömme Baskonia Alavés Group eivät ole “pelkästään” urheiluseuroja, vaan mukana globaalissa viihdebisneksessä. Eikä pelkästään mukana, vaan rakentamassa kokonaan uutta tapaa urheiluseuran asemoida itsensä ympärillä olevaan yhteisöön.

Sillä urheilu ja viihde ovat nekin meille lopulta välineitä ja viestinviejiä, joiden avulla haluamme olla konkreettisesti mukana vaikuttamassa huomiseen ja rakentamassa parempaa yhteiskuntaa meille kaikille.

Eli pyydämme Sinua mukaan rikkomaan perinteisiä rooleja, kokeilemaan uusia ideoita käytännössä ja rakentamaan parempaa maailmaa. Ei hullumpi tsäänssi, vai mitä?

Laita viestiä tulemaan, niin jutellaan lisää!

Mikko Perälä
etunimi.sukunimi @jshercules.com
+358 40 7453749

Lisäinfoa:

JS Hercules on osa kansainvälistä Baskonia Alaves Group -seuraverkostoa, joka omistaa useita seuroja. Tänä vuonna seuraverkostoon lisätään vielä 2-3 maata lisää Euroopasta. Jatkossa laajentuminen myös muille mantereille on suunnitelmissa.

Hyödyllisiä taitoja ja ominaisuuksia tulevassa työssäsi: kirjoittaminen, kielitaito (muukin kuin sujuva englanti), esiintymistaito, verkostoitumistaito, uuden oppiminen, innokkuus tarttua uusiin asioihin, positiivinen elämänasenne, halu tehdä suuria asioita, halu olla hyödyksi ympärillä olevalle yhteiskunnalle.

Työ ei ole perinteistä 8-16 työtä vaan monesti myös iltaisin ja viikonloppuisin pusketaan pitkään. Työtovereillesikaan meidän juttu ei ole normaalia työtä, vaan enemmänkin elämäntyyli. Hyvällä asenteella pärjää!