Hercules otti makean voiton paikallisvastustajasta

Herkku jatkoi hyvää syysvirettään voittamalla OTP:n isännöimässä lauantain paikallisottelussa vastustajansa lukemin 2-5 (1-2). Ottelu sai tuttuun tapaan salama-alun kun viidennellä minuutilla tuomittiin OTP:n rangaistuspotku jonka Josey Dziadulewicz lähetti verkon perukoille. Hercules ei tästä takaiskusta välittänyt vaan Sami Karjalaisen johdolla väänsi ottelun hallinnan itselleen. Ensin Karjalainen ajoi pallon kanssa vasemmalta sisään välttäen kolmen vastustajan taklausyritykset ja viimeistellen voimalla takakulmaan. Hetken päästä Sami oli taas laidalla vapaana laukoen toisen maalinsa vasemmalla jalalla. Ensimmäisen neljänneksen täydellinen hattutemppu jäi hiuskarvan päähän kun Karjalaisen ylärimaan suuntautunut pusku kimposi takaisin kentälle.  Ensimmäisellä puoliajalla ei nähty lisää maaleja joten taukotulokseksi jäi 1-2.

Toisella jaksolla jatkettiin siitä mihin ensimmäisellä jäätiin. 55. minuutilla Karjalaista rikottiin rangaistusalueella ja Samin hattutemppu valmistui tilanteesta vihelletystä rangaistuspotkusta. OTP pääsi vielä peliin mukaan Topi Järven 2-3 kavennuksella muutamaa minuuttia myöhemmin, mutta sen jälkeen mentiin Herculeksen johdossa. Ottelun hahmoa Karjalaista rikottiin toistamiseen rangaistusalueella ja tällä kertaa pallon taakse asteli Paul Obi. Keskelle sijoitettu kylmä veto ei jättänyt aavistaneelle Juuso Särkelälle mahdollisuutta torjuntaan ja lukemat olivat 2-4.  Ottelun loppulukemat viimeisteli komealla saksipotkulla Abdul Sesay 75. minuutilla.

Hercules on löytänyt peliinsä uutta virettä heikon heinäkuun jälkeen. Viimeisestä viidestä pelistä joukkue on ottanut neljä tärkeää voittoa nousten samalla 5 pistettä putoamisviivan yläpuolelle. Seuraavaksi Herkku isännöi Castrenissa VIFK:iä sunnuntaina 17.9. klo 17.00, tervetuloa paikalle!