Hercules järjestää kesällä elektronisen urheilun leirin. Leiri on suunnattu elektronisesta urheilusta kiinnostuneille 12-17 –vuotiaille pelaajille. Leiri toteutetaan päiväleirinä Oulun keskustassa 3.-5.7.2017.

Leirin peleinä toimivat Overwatch ja FIFA 2017. Hinta (120€) sisältää ohjatun toiminnan, lounaan, välipalan, T-paidan sekä ohjelman mukaiset harjoitteet ja aktiviteetit. Ohjattua toimintaa on päivittäin klo 9:00-15:00.

Elektroninen urheilu vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä mentaalista kestävyyttä. Tämän vuoksi leirin ohjelmassa on pelaamisen lisäksi myös liikuntaa, mielikuvaharjoittelua sekä luentoja terveellisestä elämäntavoista. Lisäksi pelaajille painotetaan reilun pelin ja vastustajien kunnioittamisen tärkeyttä. Leirin valmentajina toimivat Hercules eSportsin Overwatch-joukkueen edustuspelaajat.

Leiriläisen ei tarvitse tuoda mukanaan pelikonetta. Mukaan kuitenkin: näppäimistö, hiiri- ja hiirimatto, kuulokkeet.

Leirille otetaan mukaan 12 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
Mikäli halukkaita leiriläisiä on enemmän, pyrimme järjestämään toisen vastaavan leirin.

Ilmoittautuminen:

  LEIRILÄISEN TIEDOT

  Syntymäaika (pp.kk.vvvv) *

  Etunimi *

  Sukunimi *

  Sähköposti *

  Puhelin *

  Erikoisruokavalio, sairaudet, lääkitys yms. jota järjestäjän on hyvä tietää

  HUOLTAJAN TIEDOT / LASKUTUSTIEDOT

  Huoltajan nimi *

  Sähköposti *

  Puhelin *

  Lisätietoja:

  Ilkka Immonen
  ilkka.immonen (at) jshercules.com