paul_bragiel_-_image_by_dan_taylor_-_danatheisenbergmediadotcom

JS Hercules saa taustalleen lisää osaamista, rahoitusta ja kansainvälisiä verkostoja, kun Sochin olympiahaaveistaan ja Lahden hiihdon 2017 MM-kisoista tuttu sijoittaja Paul Bragiel tulee mukaan seuran taustalle ja hallitukseen.

Olen jo vuosia etsinyt Euroopasta jalkapalloseuraa, jonka toimintaan voisin tulla aktiivisesti mukaan sijoittajana ja tekijänä. Tunnen Herculesin taustat hyvin startup-piireistä ja olen seurannut heidän projektiaan JS Herculesin parissa. On mielenkiintoista nähdä kuinka hän on luonut seurasta ponnahdusalustan kasvuyrityksille. Se on juuri sellaista startup-maailmasta tuttua disruptiivista ja uniikkia toimintaa, jota urheilu kaipaa”, Bragiel kertoo.

Sochin olympialaisiin Paul Bragiel ei lopulta hiihtäjänä päässyt, mutta hänen olympiahaaveet toteutuivat Riossa viime vuonna, kun hänet nimettiin Tongan olympiajoukkueen attaseaksi ja hän marssi avajaisissa joukkueen mukana. Hänen hiihtouran huippukohta koettiin viikko sitten Salpausselällä, kun hän starttasi ladulle Lahden MM-kisoissa Kolumbian lipun alla.

Suomen Kuvalehti teki Paulista ansiokkaan jutun aikaisemmin vuonna 2013, jossa käydään tarkemmin läpi hänen motiivejaan bisneksessä, urheilussa ja elämässä. Se on luettavissa täältä.

Urheilun maailma kirittämään startuppeja

Paul Bragiel ja JS Hercules ovat tänä vuonna näkyvästi esillä oululaisten kasvuyritysten vauhdittajana. JS Hercules järjestää vuoden 2017 aikana ”Muscles for Growth” -nimisen ohjelman, jossa myös Paul Bragiel on mukana. Hänen energiansa, verkostonsa ja osaamisensa saadaan näin kaikkien Herculesin yritysten käyttöön. Muscles for Growth keskittyy kasvuyritysten brändäyksen, markkinoinnin ja myynnin kehittämiseen. Esimerkkejä, puhujia ja mentoreita tuodaan huippu-urheilun ja urheilubisneksen kansainvälisestä maailmasta.

Tässä vielä lisää Paulin tarinaa: