Hercules on tehnyt kaksi pelaajasopimusta lisää oululaisten nuorten pelaajien kanssa, kun keskikenttäpelaajat Omar Al-Kubaisi ja Aleksi Nousiainen laittoivat puumerkkinsä 1-vuotisiin sopimuksiin. Oululaisen junioripolun läpi käynyt Omar pelasi muutaman välivuoden jälkeen viime vuonna kolmosta kasvattajaseuransa Tervareiden riveissä. Vuonna 2013 tällä 1993 syntyneellä pelimiehellä oli sopimus taskussa Orpa:n kanssa kakkosen kaudesta, mutta tuolloin työhommat pakottivat hänen jättämään kauden väliin. Omar on ollut Herculeksen mukana harjoituskauden alusta lähtien ja vakuuttanut valmennusjohdon tinkimättömällä asenteellaan ja työnteollaan. Herculeksen valmentaja Timo Viitanen odottaa Omarin taistelevan tosissaan paikasta avauksessa. Kahden lajin taitaja Aleksi Nousiainen siirtyy Herculekseen vietettyään viime kauden TPS:n A-junnuissa. Jääkiekossa Kärpissä C-junnujen SM-kultaa voittanut ja futiksen puolella OLS:n kasvatti Aleksi vaihtoi jääkiekon lopullisesti futikseen 16-vuotiaana. Tänä vuonna 19-vuotta täyttävä ja nuorten maju-leireilläkin mukana ollut Nousiainen saa nyt ensi kertaa kunnon mahdollisuuden kokeilla siipiensä kantavuutta aikuisten sarjoissa. ”Aleksilla on kaikki mahdollisuudet olla kauden suurin yllättäjä”, povaa Viitanen miettiessä nuoren miehen tulevaa kesää. Näiden solmittujen sopimusten myötä Herculeksella on nyt 11 pelaajasopimusta.