Aittola ja Kylmälä Herkun riveihin

Kaksi nuorta lupausta pääsee kokeilemaan siipiään Herculeksen riveissä kaudella 2017, kun vuonna 1998 syntynyt Teemu Aittola ja 99-vuosimallin Aleksi Kylmälä solmivat yhden kauden mittaiset sopimukset.

Hyökkääjänä viilettävä nopeakinttuinen Teemu Aittola pelasi viime kaudella raahelaisen AS Moonin riveissä 17 sarjaottelussa ja iski sarjan maalikuninkuuteen oikeuttavat 22 osumaa. FC Raahen kasvatti on noussut futsalissa nuorten maajoukkuerinkiin ja ehtinyt myös debytoimaan Futsal Liigassa Sievi Futsalin riveissä.

Keskikentällä viihtyvä Aleksi Kylmälä pelasi kaudella 2016 OLS:n B-junnujen SM-sarjaa ollen joukkueensa tehopelaaja 6 maalilla ja 5 syötöllään. Kaudella 2015 Kylmälä pelasi kolmosta AS Moonin riveissä. Monipuolinen Kylmälä on pelannut aiemmin suurimmaksi osaksi keskikentän eri rooleja. Kylmälä on nähty myös vuoden 2016 alkupuolella AC Oulun riveissä harjoitusotteluissa siipiään kokeilemassa.

Apuvalmentaja myhäilee – lisää nuorta potentiaalia joukkueeseen

Herculeksen apuvalmentaja Timo Viitanen on tyytyväinen saadessaan kehityshaluisia nuoria ryhmään mukaan. ”On hienoa saada Teemun ja Aleksin kaltaisia lupauksia mukaan joukkueeseen”, toteaa Viitanen. ”Pojat tarvitsevat kovia aikuisten pelejä vyölleen kehittyäkseen ja niitä on Herculeksen riveissä tarjolla. Uskomme, että pojat pystyvät vastaamaan huutoon ja ottavat isoja askeleita kauden aikana. Hikeä ja verta tulemme sen eteen vaatimaan”, päättää Viitanen.