Nazim ja Kalim Amokachi siirtyvät vuoden sopimuksilla turkkilaisen jalkapallon jättiseuraan Besiktasiin.
Nazim ja Kalim Amokachi siirtyvät vuoden sopimuksilla turkkilaisen jalkapallon jättiseuraan Besiktasiin.

Daniel Amokachin 20-vuotiaat kaksospojat ovat harjoitelleet kesän Oulussa Herculesin mukana. Nyt he seuraavat isänsä jalanjälkiä maailmalle. Nazim Amokachi ja Kalim Amokachi siirtyvät vuoden mittaisilla pelaajasopimuksilla Turkin jättiseuraan Besiktasiin. 

Amokachin kaksoset Nazim Amokachi ja Kalim Amokachi olivat Istanbulissa viikon mittaisessa testissä, jonka aikana he vakuuttivat Turkin Superliigan suurseuran urheilujohdon. Testijakson lopuksi miehille sorvattiin vuoden mittaiset pelaajasopimukset, jonka myötä Nazim ja Kalim jatkavat Besiktasin mukana.

Kummatkin veljeksistä ovat hyökkääjiä, jotka kykenevät pelaamaan sekä keskellä että laidassa. Miehet eivät pelanneet yhtään virallista ottelua Herculesin paidassa kesän aikana, mutta harjoituksissa heidän tekniset taitonsa ja työmoraalinsa miellytti Herculesin valmennusjohtoa.

Daniel Amokachi pelasi 90-luvun loppupuolella Besiktasissa 77 ottelua, joissa hän iski yhteensä 19 maalia. Amokachi nousi seurassa kulttiasemaan kannattajien keskuudessa, joka nostaa veljesten huomioarvoa Turkissa entisestään.