Viime sunnuntai oli epäonnen ilta JS Herculesille. Vaikka kotijoukkueella oli lukuisia maalipaikkoja ja pallo hallussaan suurimman osan pelistä, Virkiä paukutti neljä maalia isäntien verkkoon ja nappasi vierasvoiton.

Ottelu alkoi kotijoukkueen kannalta varsin heikosti. Vieraat pääsivät karkaamaan johtoon jo yhdeksännen minuutin kohdalla, kun Virkiän Junior Oyonon kaukolaukaus yllätti Herculesin torjujan Germano Mendesin.

Avausmaalin jälkeen Hercules otti ottelun pelillisesti hallintaansa. Isännät loihtivat lukuisia hyviä hyökkäyksiä ja maalipaikkoja, mutta tulosta ei tullut. Puoliajalle lähdettiin lukemin 0-1.

Toisella jaksolla kotijoukkue jatkoi kuskin paikalla luoden maalipaikkoja toisensa perään, mutta puolustuspelaaminen alkoi hiljalleen rakoilla entisestään. Vieraat saivat kamppailtua useasti pallon itselleen keskialueella, ja lisäsivät johtoaan 60. minuutin kohdalla maalinedushässäkässä syntyneestä Herculesin omasta maalista.

Isännät eivät kuitenkaan olleet vielä valmiita luovutttamaan. Punapaidat jatkoivat ahkeraa hyökkäysten rakentelua, joka johti lopulta Mikko Suomelan 1-2-kavennusmaaliin.

Herkku pääsi kavennusmaalin useampaan hyvään maalipaikkaan, mutta Virkiän maalivahti ja puolustus olivat hereillä. Herculesin Jerome Ogbuefi pääsi jopa yrittämään maalia pilkulta rangaistusalueella tapahtuneen rikkeen vuoksi, mutta pallo ei löytänyt verkon perälle.

Kotijoukkue jatkoi painostamista kovalla prässillä, joka johti vieraiden muutamaan hyvään vastaiskuun. Ottelun loppupuolella Virkiän Arttu Happonen pääsi karkuun hyökkäyspäässä, johon Germano Mendes reagoi juoksemalla hyökkääjää vastaan. Mendes voitti pallon, mutta sähläsi sen uudelleen Happoselle, joka viimeisteli lukemiksi 1-3.

Virkiä varmisti vierasvoittonsa heiluttamalla maaliverkkoa vielä kerran. 75.  minuutilla Happonen pääsi nopeasta vastahyökkäyksestä jälleen karkuun, eikä Mendes kyennyt tälläkään kertaa pysäyttämään vikkeläjalkaista Happosta.

Ottelun lopputulokseksi jäi 1-4 Virkiälle.

Seuraavaksi JS Hercules kohtaa rovaniemeläisen FC Santa Clausin kotikentällään Castrenilla sunnuntaina 7. elokuuta kello 18.30.