Joulu tulee harvoin näin etuajassa. Hercules Akatemian nuorten turvapaikanhakijoiden joukkue sai viime keskiviikkona varsin huikean lahjapaketin, jonka sisällöksi paljastui läjä uunituoreita Macronin JS Hercules -pelipaitoja.

Hercules Akatemian juniorijoukkueen toiminta on edennyt mukavasti kesän mittaan. Harjoitukset ovat pyörineet jo parin kuukauden ajan ja joukkue on hitsautunut yhä paremmin yhteen.

Yhteishenki on jalkapallojoukkueen tärkein voimavara. Yhteenkuuluvuuden tunnetta lisää yhteinen univormu, joka päällä joukkue näyttää uskottavalta ja yhtenäiseltä.

Akatemian pojat olivat todella mielissään, kun he saivat vetää päällensä Herculesin punaisen peliasun. Useille heistä kyseessä  on ensimmäinen oikea pelipaita, mitä heillä on koskaan ollut.

– Tämä on aivan mahtava juttu. Pojista näkee, että tämä merkitsee heille todella paljon, Hercules Akatemian juniorijoukkueen valmentaja Junior Obagbemiro myhäili.

Jatkossa pojat pääsevät siis harjoittelemaan Herculesin pelipaidat päällä. Lähiaikoina joukkueelle pyritään järjestämään myös otteluita.

Katso yllä oleva video nähdäksesi miltä poikien uudet pelipaidat näyttävät!