PLW

Oululainen jalkapalloseura Hercules on ollut kovan kansainvälisen huomion kohteena alkuvuodesta 2016 lähtien, jolloin se julkaisi valmentajasopimuksen nigerialaisen jalkapallolegendan Daniel Amokachin kanssa.

Oulussa on käynyt suuria uutistoimistoja ja tunnettujen jalkapallo-ohjelmien kuvausryhmiä tutustumassa kakkosdivisioonassa pelaavan Herculeksen ja maailmantähti Amokachin yllättävään liittoon.

Juhannuksen jälkeisenä viikkona Ouluun saapuu tähän mennessä suurin kala; maailman seuratuimman jalkapallosarjan Englannin Valioliigan viikkomakasiiniohjelma Premier League World, joka kuvaa materiaalia erityisesti yli 150 maassa näytettävään ohjelmaansa.

Kuvausryhmä kuvaa paljon materiaalia erityisesti keskiviikkona 29.6. klo 18.30 alkavassa Herculeksen kotiottelussa TP-47:ää vastaan. Tuona päivänä Oulussa on kuvaamassa siis yksi maailman suosituimmista urheiluohjelmista!

Kaikki näkyvyys yhdelle jopa vain 10 eurolla!

JS Hercules tykkää kääntää asioita päälaelleen. Niin nytkin. Sen sijaan, että hakisimme muhkeimman mahdollisen diilin JS Hercules – TP-47 kotiottelun otteluisännyydestä, haluamme tarjota globaalia näkyvyyttä siitä eniten hyötyvälle.

– Olemme kaikessa mielessä start-up seura. Haluamme, että yhteisö käyttää meitä mahdollisimman tehokkaaasti hyväkseen. Nyt on jollakin yrityksellä tuhannen taalan paikka siihen avullamme, toteaa ”Herkun” toiminnanjohtaja Mikko Perälä.

JS Hercules tarjoaa otteluisännyyttä yhdelle yritykselle, joka perustelee vakuuttavimmin sen tarpeen omalle yritystoiminnalleen.

– Emme usko normaalisti laitamainosten voimaan varsinkaan näin kakkosdivaritasolla, mutta Premier League World -viikkomakasiinin myötä puhutaan jo kovemman luokan näkyvyydestä maailmalla, Perälä hehkuttaa.

Yritykseltä odotetaan myös vastavuoroisesti ehdotusta siitä, miten se aikoo omissa verkostoissaan edistää JS Herculeksen yhteiskunnallisia hankkeita.

– Meillä on menossa joukkorahoituskampanja Mesenaatti.me -palvelussa, johon tarvitsemme yhteisön apua. Minimissään tuki on 10 euroa, millä summalla vähintään haluamme myös tähän kilpailuun osallistuvan yrityksen lähtevän mukaan hankkeitamme tukemaan, Perälä summaa.

Ehdotukset juhannukseen mennessä

JS Hercules odottaa yrityksiltä vapaamuotoisia ehdotuksia torstaihin 24.6. mennessä.

– Voi laittaa sähköpostia, viestiä Facebookissa tai Twitterillä tai vaikkapa lyhyellä videolla Youtubessa. Kerromme voittaneelle iloisia juhannusuutisia heti perjantaina ja alamme yhdessä suunnittelemaan voittajan kanssa keskiviikon ottelutapahtuman maksimaalista hyödyntämistä yritykselle. Kaikki ovet ovat avoinna maailmalle, Perälä kannustaa.

Mesenaatti.me –kampanjan sivu: https://mesenaatti.me/herculeen-kolme-urotekoa/

Sähköposti: toimisto@jshercules.com

Facebook: www.facebook.com/jshercules

Twitter: @JSHercules

Instagram: @JSHercules1998