JS Herculesin apuvalmentaja Pekka Haaranen kertoo, että joukkueen yhteispeli on kehittynyt jatkuvasti. Kuva: Tony Thrussell
JS Herculesin apuvalmentaja Pekka Haaranen kertoo, että joukkueen yhteispeli on kehittynyt jatkuvasti. Kuva: Tony Thrussell

JS Herculesilla on turbovaihde silmässä. Alla on viiden ottelun pisteputki, joka koostuu kolmesta voitosta ja kahdesta tasapelistä. Lauantaina oululaisjoukkue hakee seuraavia pisteitä, kun porilainen PPT saapuu Herculesin vieraaksi Castrenille.

JS Herculesin alkukausi on mennyt varsin kiitettävästi. Sarjakauden avauksessa Oulun Palloseuralle kärsityn tappion jälkeen punapaidat ovat ponnistaneet kunnioitettavaan viiden ottelun pisteputkeen. Kahdesta viimeisestä mittelöstä ”Herkku” kaappasi voittomerkinnän tilastoihinsa.

— Joukkueessa on nyt hyvä fiilis, ja kyllähän se antaa itseluottamusta. Voittaminen on aina mukavampaa kuin häviäminen. Pelaajat ovat alkaneet oppimaan, mitä valmentaja haluaa nähdä pelityylin puolesta. Kemiatkin ovat hitsautuneet hyvin yhteen. Tämä ryhmä kasattiin yhteen vasta keväällä, ja siinä kestää aina aikansa, että yhteistyö alkaa toimimaan. Olemme nyt saaneet pelata useampia pelejä yhdessä, joka on vienyt yhteispeliä eteenpäin, Herculesin apuvalmentaja Pekka Haaranen myhäilee ottelun alla.

Seuraava haaste onkin edessä jo lauantaina jalkapallon EM-kisojen avausviikonlopun keskellä. Ouluun saapuu vieraaksi porilainen PPT, joka on Ykkösessä pelaavan FC Jazzin farmijoukkue.

Hercules majailee Miesten Kakkosen C-lohkon sarjataulukon kuudennella sijalla. PPT:n kaatamalla joukkue nousisi toiseksi.

Kasvattajajoukkuestatuksestaan johtuen PPT:n kokoonpano vaihtelee paljon, joka tekee taas joukkueen pelaamisen vaikeaksi ennakoida.

— Ihan jännittävät tunnelmat tässä on ja mukava päästä taas kotona pelaamaan. Vastustajasta ei ole niin paljon tietoa, sillä he ovat niin kaukaa, että emme ole kohdanneet heitä aiemmin. Heidän pelejään en ole nähnyt yhtään Youtube –videoita lukuun ottamatta, joten oman pelin kautta on lähdettävä, Haaranen arvioi.

Joukkueen kokoonpanoon ei ole olettavissa kovin paljon muutoksia.

Roope Keskitalo on sivussa ottelusta takareisivamman vuoksi. Polvivaivasta hyvää vauhtia toipunut Mikko Suomela voi olla jo käytettävissä lauantaina.

Jarno Tenkula saattaa tehdä paluun kokoonpanoon huilattuaan yhden pelin takareiden vaivojen vuoksi. Tommi Siekkinen on poissa kokoonpanosta töiden aiheuttamien esteiden vuoksi.

Ottelu pelataan lauantaina 11.6. kello 13.30 Castrenin kentällä. Tavalliset liput otteluun maksavat kahdeksan euroa ja opiskelija- ja eläkeläisliput maksavat viisi euroa. Ottelutapahtumassa on tarjolla nigerialaisen keittiön ruokaherkkuja sekä oheisohjelmaa koko perheelle!