JS Herculesin päävalmentaja Daniel Amokachi oli tyytyväinen pelaajiensa suoritustasoon sunnuntain 3-0-voitossa Kraftista. Punapaitojen pääkäskijä kiitteli erityisesti pelaajiensa keskittymistä pelitavan toteuttamiseen koko ottelun ajan.

– Annan kaiken kunnian meidän pelaajillemme. He tekivät kovasti töitä voiton eteen. He toteuttivat pelitapaamme ja keskittyivät hyvin koko ottelun ajan, joka on todella tärkeää. Siksi annan heille tunnustusta tästä voitosta, Daniel Amokachi myhäili HerculesTV:n haastattelussa juuri Kraft-ottelun jälkeen.

Sunnuntain ottelu oli monessa mielessä täydellinen vierasvoitto. Hercules oli alusta loppuun asti ottelun hallinnassa. Kolmea maalia vastustajan verkkoon, ja oma maali pidettiin silti puhtaana.

Amokachi olikin erityisen ylpeä hyökkäysosastonsa suorituksista.

– Kuten puhumme paljon, meillä on reilusti syvyyttä hyökkäyspäässä. Meillä on Callistus [Chukwu], Sami [Karjalainen], Tommi [Siekkinen] ja Juuso [Haapala], jotka ovat kaikki pelaajia, jotka voivat antaa minulle tarvittavia tehoja. Eikä sovi myöskään unohtaa ”Tenkkua”, [Jarno Tenkula] joka ei tosin tällä kertaa päässyt paikalle. He tekevät tulosta joka pelissä. Tämä syvyys on hyvä asia, sillä nyt kaikki tietävät, että heidän täytyy tehdä paljon töitä ansaitakseen paikan kentällä, Amokachi kehui.

Nigerialaislegenda nosti esiin maanmiehensä Junior Obagbemiron, joka tykitti ottelussa sarjakauden ensiosumansa.

– Se oli aivan maailmanluokan maali. Sitä oli odoteltu pitkään. Junior on saanut joka ottelussa paikkoja, mutta hän ei ole onnistunut laukomaan palloa sisälle asti. Nyt hän kuitenkin sai tehtyä loistavan maalin ja antoi myös mahtavan syötön Tommin [Siekkinen] maaliin. Tämä kertoo siitä, että hän on tehnyt paljon töitä päästäkseen omalle parhaalle tasolleen tällä kaudella. Kun tuon tason pelaaja pääsee maalien makuun, sille ei tule loppua. Toivotaan vain, että tälle maalille tulee jatkoa, Amokachi ylisti.

Vierasvoitto antoi Herculesin antiikin sankarijoukolle entisestään itseluottamusta. Pisteputki venyi jo viiden ottelun mittaiseksi. Seuraavaksi on vuorossa jälleen kotiottelu, jossa vastaan asettuu porilainen PPT.

– Kaikki pitävät meitä altavastaajina, joka sopii meille hyvin. Aiomme vain jatkaa hommien tekemistä ja oman pelimme pelaamista, Amokachi päätti.

Seuraavaksi JS Hercules kohtaa Porin PPT:n kotikentällään Castrenilla lauantaina 11.6. kello 13.30.