JS Herculesin päävalmentaja Daniel Amokachi avaa tuoreessa HerculesTV:n videoennakossa valmennusfilosofiaansa ja joukkueensa pelityyliä.

— Emme aio pelata heidän [Kraftin] pelitapansa mukaan. Aiomme pelata omaa peliämme ja pakotamme heidät pelaamaan meidän tavallamme, Daniel Amokachi julistaa.

Viime ottelussa joukkue esitteli vakuuttavaa puolustuskykyään. Amokachi muistuttaa kuitenkin myös siitä, että Herculesin riveistä löytyy paljon laadukasta hyökkäyskalustoa.

— Meillä on paljon nopeutta.  Se on yksi asioista, joita aiomme ehdottomasti kehittää vielä eteenpäin. Tommi [Siekkinen] on meidän numero ysimme, mutta myös Aatu [Asikainen] on esitellyt harjoituksissa hyviä otteita ja näyttänyt ansaitsevansa peliaikaa. Meillä on nyt vaihtoehtoja hyökkääjien suhteen, ja menemme näillä eteenpäin, Amokachi kehuu.

Herculesin antiikin sankarit ovat neljän ottelun pisteputkessa. Alla on kaksi voittoa kotona ja kaksi vierastasapeliä. Joukkueella on reilusti itseluottamusta ja uskoa Amokachin tuomaan pelitapaan.

— On mukava nähdä, että pelaajamme saavat onnistumisia. Kun nousemme parin maalin tappioasemasta, luomme paljon maalipaikkoja ja voitamme, pelaajat saavat itseluottamusta ja uskoa mennä eteenpäin, Amokachi arvioi.

Amokachin pelijärjestelmä ja valmennusmetodit ovat peräisin Alankomaista, jossa ”The Bull” on kouluttaunut valmentajaksi.

— Järjestelmäni on peräisin Hollannista. Heidän pelityylinsä on se tyyli, millä haluan meidänkin pelaavaan. Haluamme liikuttaa palloa maata pitkin hyvillä syötöillä. Minua kutsutaan ”seksikkääksi koutsiksi”, mutta tulokset ovat tietenkin pelaajien eikä minun ansiota, Amokachi nauraa.

Kraft – JS Hercules pelataan sunnuntaina kello 18.30 Närpiössä Mosedalin kentällä.