Herculesin pelaajaesittelyjen tuoreimmaissa osassa tutustutaan Karam Hadhoudiin, 20-vuotiaaseen egyptiläiseen keskikenttäpelaajaan. 

— Kaikki joukkueessa ovat minun kavereitani. Jos tarvitsen apua, he kyllä auttavat missä vain ongelmassa. On myös mukavaa, että joukkueessa on toinen egyptiläinen, Amr Mokhtar. Tunsin hänet jo pelatessani nuorena Egyptissä, ja hänestä on ollut täällä Suomessa paljon apua, Karam Hadhoud kiittelee joukkuetovereitaan.

Hadhoud saapui Suomeen alun perin muutama vuosi sitten. Hän pelasi Kolmosta OPS Akatemian B-junioreiden riveissä. Nyt mies kertoo olevansa keskittynyt pelaamaan mahdollisimman ehjän ja hyvän kauden Herculesissa. Hadhoudilla oli ongelmia kotimaassaan Egyptissä, jossa vallitsee poliittisesti epävakaa tilanne.

— En voinut pelata enää Egyptissä, sillä minulla oli hieman huolia siellä. Olen nyt keskittynyt pelaamaan Herculesissa. Täällä on mukava pelata, sillä ympäristö on turvallinen ja täällä on vähemmän stressiä. Egyptissä oli niin paljon enemmän stressiä kuin täällä, Hadhoud pohtii.

Egyptiläislupaus on kiitollinen mahdollisuudesta päästä pelaamaan Daniel Amokachin kaltaisen jalkapallolegendan alaisuudessa.

— Hänen valmennustapansa on hyvin erilainen, kuin mihin olen tottunut. Nyt kun olen ollut Herculesin riveissä jo reilun kolmen kuukauden ajan, olen alkanut ymmärtää mitä hän haluaa minun tekevän. Kaikki on nyt paljon helpompaa siinä mielessä, Hadhoud hymyilee.

Hadhoudin tavoitteena kaudelle 2016 on saada mahdollisimman paljon peliaikaa ja kehittyä jalkapalloilijana.

— Haluan päästä pelaamaan mahdollisimman paljon. Toivon, että onnistumme nousemaan kauden päätteeksi taas ylemmälle sarjatasolle. Ehkä se ei onnistu, mutta ainakin toivon niin. On tärkeää, että kaikki pelaajamme saapuvat treenaamaan yhdessä, sillä autamme kaikki toisiamme saavuttamaan parempia suorituksia.