Viime kauden avainpelaajiin lukeutunut keskikentän monitoimimies Juho Tapio on solminut Herculeksen kanssa kauden 2016 kattavan pelaajasopimuksen. Tapio suoritti työharjoittelua Kööpenhaminassa talven yli ja palasi viikko sitten Herkun harjoitusrinkiin takaisin. Viime kauden rinki tiesi, mitä odottaa ja myös päävalmentaja Daniel Amokachi näytti nopeasti vihreää valoa jatkosopimukselle. KTU-kasvatti on pelannut ennen Herculesta mm. Oulun Tarmossa ja ORPA:ssa.

”Juho oli ehdottomasti sellainen pelaaja viime kauden rungosta, jonka halusimme jatkavan myös tänä vuonna. Juhon mukana tulee voimaa kaksinkamppailuihin ja vaarallinen vasen jalka hyökkäyspäähän. Talven aikana tullut Köpikseen päiviteltyä joukkueen menoa, sekä harjoitusmääriä ja oli mukava nähdä, että Juhon kunto oli kohdillaan heti Ouluun palatessa!”, apuvalmentaja Haaranen summaa.